Haberler

The Witcher dizisinde Yennefer'ı canlandıracak olan Anya Chalotra kimdir?

Güncelleme:

Netflix roman ve bilgisayar oyunu olan The Witcher'ı dizi haline getiriyor. Dün fragmanı yayınlanan Netflix dizisi The Witcher, şimdiden konuşulmaya başladı. The Witcher hayranları, Yennefer karakterini canlandıracak olan Anya Chalotra'yı rolle bağdaştıramadı ve Chalotra'yı eleştiri yağmuruna tuttu. Bu olay üzerine internette Anya Chalotra kimdir diye arama yapılmaya başladı. Peki Anya Chalotra kimdir? Kaç yaşında? Nerede oynadı?

ANYA CHALOTRA KİMDİR?

Anya Chalotra, 1996 yılında dünyaya geldi. İngiliz oyuncu olan Anya Chalotra,1.68 boyunda ve 55 kilodadır. Anya Chalotra, Sherwooddizisinde seslendirme yaparken The ABC Murders dizisinde Lily Marbury, Wanderlust dizisinde Jennefer Ashman karakterini canlandırdı. Netflix'te yeni başlayacak olan The Witcher dizisinde ise Yennefer karakterine hayat veriyor.

SOSYAL MEDYADA YENNEFER KARAKTERİYLE İLGİLİ YAPILAN BAZI YORUMLAR

• Henry gayet iyi bir Geralt olacak. Dizi de beklediğimden çok daha iyi duruyor. Ama o Yennefer... o Yennefer olmamış.

• Makyajın yennefer yapamayacağı insan yok. Bunlar Beni bile makyajla yennefer yaparlar.

• oyunda vengerbergli yennefer / dizideki hindistanlı yennefer.

The Witcher dizisinde Yennefer'ı canlandıracak olan Anya Chalotra kimdir?

• Dizideki naalet, meymenetsiz Yennefer'e isyanımız bakidir.

• yennefer için eva green olmasını o kadar bekledim ki. Off gene hayallerimizde vurulduk.

• Yennefer ne zaman görsem Evan Green şimdi burda olsaydı şöyle olurdu diye bakıyorum, hala da bence olsaydı kalitesi x10 artabilirdi dizinin. Ciri'yi baya beğendim ben castingde de en çok ona ve Geralt'a içim ısınmıştı öyle de oldu. Triss'i ilk izlediğimde o olduğunu anlayamadım..

• Biri güzelliğinden dolayı insanları atlarının sırtından düşüren Yennefer diğeri ise tövbe ettiren netflixin yennefer'ı

The Witcher dizisinde Yennefer'ı canlandıracak olan Anya Chalotra kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title