Haberler

Haluk Levent, Çanakkale'deki ağaç katliamına tepki gösterdi

Güncelleme:

Haluk Levent, Çanakkale'nin Kirazlı köyünde Kanadalı şirketin 200 bin ağaç kesmesine, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Yaptığı yadım faaliyetleriyle takdir toplayan sanatçı Haluk Levent, Çanakkale'deki ağaç kesimine sessiz kalmadı. Levent, bu duruma sessiz kalınmasının milliyetçilikle bağdaşmadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

"MİLLİYETÇİLİK KAVRAMI ÜLKECE GENİŞLETİLMELİ"

Ünlü sanatçı, twitter hesabından şu paylaşımı yaptı;

"Kanadalı şirket Çanakkale Kirazlı'da 200 bin ağaç kesiyor 200 bin. Şaka gibi. Milliyetçilik sadece bayrak profili ile olmuyor! Milliyetçilik kavramı ülkece genişletilmeli. İçine ağaç, toprak,bilim,tarım serpilmeli! Çocuklar bu kavramlarlabüyütülmeli. Vatan o zaman vatandır!"

Haluk Levent, Çanakkale'deki ağaç katliamına tepki gösterdi

BİNLERCE DESTEK MESAJI

Levent'in bu paylaşımına hayranları destek mesajı yağdırdı.

Haluk Levent, Çanakkale'deki ağaç katliamına tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Levent Çanakkale Haberler

500

Yorumlar (20)

CHP BELEDİYESİ OLUNCA 3 MAYMUN OLMAYA DE:

evet şimdi geldik o AĞAÇ DOĞA diyen sözde çevreci ve bunlarla beraber her şeye MAYDONOZ olan chp hdp diğer ideolojik gruplar neredesiniz NEDEN NİYE NİÇİN sesiniz çıkmıyor bak unutmadan Çanakkale Belediyesi chp''li eee hadi sözcü HALT tv israilli fox tv paçavra Zumcuriyet ne o dilinizi mi yuttunuz zaten Çanakkale''de SEHİTLİK''te içki içen azgın azınlıktan başka ne beklersin sahi GEZİZEKALI sözde sanATçı yazar çizer akademisyen zart zurt tayfası nerede gören duyan var mı yoksa onlarda mı 3 maymun

15
5
yanıtYanıtla
Tim0135:

Çok doğru diyon altın arama yetkisini şirkete belediye vermiş(!)bi bitmediniz hanedan sevdalıları!!!

yanıt2
yanıt1
ceto:

chpnin belediyesi

9
9
yanıtYanıtla
Tim0135:

Altın arama emrini belediyemi veriyor aptal trol!

yanıt4
yanıt4
Tim0135:

Aptalca yorum yapanlar maden arama yetkisini belediyemi veriyor araştırma özürlü algıcı troller! Rantı soracağınız yeri iyi bilirsiniz!

yanıt4
yanıt4
Recep:

Muğla daki yangında binlerce ağaç yüzlerce hektar alan kül oldu. PKK üstlendi yangını. Burada ahkam kesenler acaba bir hafta önce neredeydiniz. Tamam kanadalı şirketin yaptığı da yanlış kimse kabullenemiyor ancak odtü de kesilen kavakları katliam olarak niteleyen mal kafalılar neden acaba Muğla için ses çıkarmadı. Geçin bunları. Burada naralar atmayın gidin fidan dikin. Eminim ömrümüzde bir tane fidan dikmemişsinizdir.

9
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NOOLCAK SANDINIZYA ÜLKEYİ BİR ŞİRKET OLARAK YÖNETMEYE ÇALIŞAN MANTIKTAN NE BEKLENİR,

6
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ne ya kardeşim. . egede karadenizde yangınlar ağaç kıyımları. . demekki sadece beyin kafa mental olarak ortadoğulaşmıyoz. . . coğrafi olarak da ortadoğulaşıyoz

7
2
yanıtYanıtla
ömer turan:

200 bin agaç insan insanlığından utanır, siz de altınınızda da yerin dibine girsin.

8
0
yanıtYanıtla
Uyuyan toplumların geleceği de zor oluyor:

Kötü yöneticinin hangi partili olduğu hiç mühim değil, zihniyet kötü olunca her kesim etkileniyor.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title