Haberler

Şişli'de otomobilin çarptığı kaldırımdaki kadını hayatta tutabilme seferberliği

Güncelleme:
Şişli'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen kadına çarptı. Savrulan otomobil daha sonra başka bir otomobile çarparak durabildi. Kazada 1'i ağır iki kişi yaralandı.
Kaza Şişli Hakkı Yeten Caddesi'nde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Hakkı Yeten Caddesi'nden Beşiktaş istikametine ilerleyen 34 AJ 1120 plakalı otomobilin sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

OTOMOBİL KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADINA ÇARPTIKTAN SONRA SAVRULDU
Kaldırımında yürüyen kadına çarpan otomobil, savrularak seyir halindeki Oktay Yokuş'un kullandığı otomobile çarparak durabildi. Kazada otomobilin çarptığı kadın ağır yaralanırken kazaya neden otomobili kullanan sürücü ise araç içinde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.

YARALILARA İLK MÜDAHALEYİ BEŞİKTAŞ TESİSLERİNDE GÖREVLİ DOKTOR YAPTI
Kazanın ardından yaralılara ilk müdahaleyi Beşiktaş Hakkı Yeten Tesislerinde görevli doktor yaptı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipler ağır şekilde yaralanan kadına dakikalarca kalp masajı yaptı. Yaralı kadın ve otomobili kullanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Otomobilin çarptığı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayı haber alan yaralı sürücünün annesi panikle olay yerine oğlunun sağlık durumunu öğrenmeye çalıştı. Ambulansa binerek oğlunun durumunu öğrenen kadını,  kızı sarılarak teselli etmeye çalıştı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü Oktay Yokuş, "Yukarıdan gelen araç yüksek hızla gelirken aracın hakimiyetini kaybedince kaldırımda yürüyen kadına çarptı.  Otomobilin çarptığı kadın daha sonra çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Sürücü de yaralandı sonra geldi otomobil bana vurdu" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title