Haberler

SULTANGAZİ'DE AMBALAJCIDA YANGIN

Güncelleme:

Sultangazi'de bulunan bir ambalajcıda yangın çıktı.

Sultangazi'de bulunan bir ambalajcıda yangın çıktı.

Eski Habibler Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezinin girişinde bulunan ambalajcıda, karton balyaları henüz belirlenemeyen nedenle alev alev yanmaya başladı. İşyeri sahibi bir taraftan alevlere müdahale etti, bir taraftan da çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Saat 14.00 sıralarında çıkan yangına müdahale için Sultangazi, Habibler ve Başakşehir istasyonlarına bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri ve işyeri çalışanları içeride bulunan kartonları dışarı çıkardı. Yangına müdahale eden İsmet Göktaş, 'Ben yoldan geçerken bir abi tek başına yangına müdahale ediyordu. Tek başına su döküyordu, yardım istiyordu. Bende yardım ettim. Gördüğüm kadarıyla elektrik kontağından çıkmış yangın. O bölümde alev vardı. İtfaiye 10 dakika sonra geldi söndürdü. Hiçbir sıkıntı yok sadece malzemeler biraz zarar gördü dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Habipler İtfaiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title