Haberler

Mahrez'den Mısır hükümetine tarihi tavır!

Güncelleme:

Afrika Kupasını kazanan Cezayir Milli Takımının kaptanı Riyad Mahrez, kupa töreni sırasında Mısır Başbakanı ve Mısır Spor Bakanını görmezden geldi.

Afrika Kupasını kazanan Cezayir Milli Takımının kaptanı yıldız futbolcu Riyad Mahrez, kupa töreni sırasında Mısır Başbakanı Mustafa Madbuli ve Mısır Spor Bakanı'nı görmezden gelerek tokalaşmadı. Manchester City'li futbolcunun bu hareketi twitterda en çok konuşulanlar arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cezayir Afrika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (11)

halil:

adamsın kardeşim, dünyadaki tüm müslümanların duaları seninle ALLAH razı olsun senden. .

57
4
yanıtYanıtla
salak salah:

darbeci sisiyle poz veren salaha kapak olsun!!

57
3
yanıtYanıtla
ALİ RIZA MOR:

Helal olsun. Adammış.

45
2
yanıtYanıtla
ASLI:

TÖRORİST SEVİCİYE KUPA FİLAN VERMESEYDİNİZ KEŞKE BELKİ ADAM OLURLARDI.

3
41
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

ALLAH seni islah eylesin islahin mümkün degilse en kisa zamanda layik oldugun yere koysun s!!! ALLAH peygamber düsmani igrenc yaratiklar sizi!!!

yanıt9
yanıt0
bböö:

mısırda her hafta bir darbe oluyor arapların duruşu yok bir kere o yüzden sisiyi kınamıyorum diğer ölende aynı şeklide hüsnü mübareğe aynısını yaptı anlıycanız al birni vur ötekini. . .

3
32
yanıtYanıtla
Şenay:

Helal olsun....

31
1
yanıtYanıtla
Mert:

Adamsın adam kendini şerefli müslüman zaneden zavallılar gerçek şerefli Müslüman görsünler helal olsun kardeşim

23
0
yanıtYanıtla
rex:

futbolcu olup böyle hreketler ypmakta cesaret ister. helal olsun mahreze bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın hesabı takılan göz önündeki populer insanlara kapak olsun bu hareket

11
0
yanıtYanıtla
Heiliger 52:

Helal olsun.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title