Haberler

Fatih Terim ile aynı masada oturmanın bedeli 7500 TL

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray, bu başarısını camiasıyla birlikte kutlayacak, aynı zamanda para da kazanacak.

Sarı-kırmızılılar 'Şampiyonluk Balosu'nu 5 Ağustos'ta düzenleyecek. Balo, 'Geçmişten Geleceğe' konsepti ile kulübün Galatasaray Lisesi'nde kuruluşundan bugüne dek geldiği noktayla ilgili çarpıcı mesajları içerecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; Esma Sultan Yalısı'ndaki organizasyon için 500 kişilik davetli listesi hazırlandı. Düzenlenecek geceden Galatasaray'ın kasasına hatırı sayılı bir paranın da gireceği bildirildi. Sahneye yakınlığına göre biletlerin 2 bin 500 ile 7 bin 500 lira arasında satılması planlandığı öğrenildi.

GECEYE KATILANLARA JESTLER YAPILACAK

Geceye katılacak davetlileri önemli sürprizler bekliyor. Sarı-kırmızılı teknik kadro ve futbolcuların tam kadro halinde yer alacağı etkinlikle katılımcılara bir takım jestler yapılacak.

Fatih Terim ve ekibi ile birlikte futbolcular organizasyona katılacaklarla aynı masalara oturacak. Örneğin 7 bin 500 lira vererek en pahalı bileti alan bir kişi Terim'le aynı masada oturabilecek veya Muslera ile birlikte yemek yiyebilecek.

Gecede sahne alacak sanatçılar için temaslar devam ederken, bugün için sanatçı Erol Evgin isminin netleştiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Esma Sultan Yalısı Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (14)

FBJKTS:

bununla aynı masaya oturup yemek yiyecegime giderim kebapçı seloya yemek yerim üstüne bahşiş bırakır geri kalanını ihtiyaç sahiplerine bağışlarım.

18
19
yanıtYanıtla
Kenan:

Kebapçı Selahattin iyidir Fatih terimde yemişti

yanıt3
yanıt1
Fenerbahcemmm:

Ustune para verseler bu egoyit sonradan gorme kendisini pirsey sanan bu sahte adamla ne bir ortamda bulunmak isterim nede onunla ayni havayi tenefus ederim

13
16
yanıtYanıtla
GS ye ASIK CIMBOM LU:

EZIKLER - SIZE TAFSIYE EDILMIYOR BU MUSLERA VEYA FATIH TERIM LE YEMEK. CIMBOM LULARA TAFSIYE EDILIYOR, YANI TÜRKIYENIN EN BÜYÜK TARAFTARINA

10
15
yanıtYanıtla
...:

tafsiye ne looo. . . . . . . .

yanıt0
yanıt1
hadi ordan....:

1 tl bile vermem. . futbolun çirkin yüzü. . .

9
1
yanıtYanıtla
tan gürkan:

vallahi avrupada rakipler seni bu şahısın maaşı cumhurbaşkanından fazla

3
7
yanıtYanıtla
HOŞAF:

AFiyet olsun

7
1
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

o yemekte para verecek kişi vijdanı olmayan gösteriş seven biridir, ülkede o paralara muhtaç o kadar çok vatandaşımız varki, gitsin onlara yardım etsinler

6
1
yanıtYanıtla
GS:

ben 7. 500 de veririm 17. 000 de veririm

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title