Haberler

Galatasaray idmanında Donk, Hasan Şaş'ı sakatladı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları devam ederken 11'e 11 yapılan maçta oyuncu eksikliği nedeniyle Hasan Şaş da forma giydi. Bir pozisyonda Donk ile ikili mücadeleye giren Hasan Şaş, kısa süreli sakatlık geçirdi.

Galatasaray'da 11'e 11 yapılan taktik antrenmanında oyuncu eksikliği açığa çıkınca Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları Ümit Davala ile Hasan Şaş sahada görev aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Ümit Davala sağ açıkta, Hasan Şaş ise orta sahada ön libero olarak görev yaptı. İki usta isim sahada hünerlerini sergiledi.

Hasan Şaş, bir pozisyonda Donk ile girdiği mücadelede kısa süreli sakatlık yaşadı.

Galatasaray idmanında Donk, Hasan Şaş'ı sakatladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Ümit Davala Hasan Şaş Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (14)

bjk:

donk adamsın vur kır parçala :))

8
4
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Donk ta bilmiş zararlı haşeratı bilerek çizmiş

5
6
yanıtYanıtla
ua:

ulan şu hasanı koy sahaya hala bir çok oyuncudan iyi oynar :D

9
2
yanıtYanıtla
Müfit:

İnşallah bir daha ayağa kalkamazsın pislik

4
6
yanıtYanıtla
anticincon:

Öl gitsin gevşek

3
6
yanıtYanıtla
kürşat:

aferin donk senin gerçek bir fenerbahçeli olduğunu en başından beri biliyordum.

4
5
yanıtYanıtla
hakan:

inşallah 22 sene sahalardan kemikli klubeden uzak kalır

3
6
yanıtYanıtla
metin:

şaş senin o göbeğinle ne işin var idmanda senin sporun satranç be kardeşim sen de kendini terminator falan zannediyon galiba

2
6
yanıtYanıtla
dp:

sakat kalma ihtimali ?

1
5
yanıtYanıtla
Hasan Sas:

Bunlarin Hepsini top Diye Onyardi...

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title