Haberler

Van Gölü sahilinde çöp toplama kampanyası

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ile Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Geylani, "Temiz Şehir, Temiz Tatvan" kampanyası kapsamında gençlerle çöp topladı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ile Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Geylani, "Temiz Şehir, Temiz Tatvan" kampanyası kapsamında gençlerle çöp topladı.

Tatvan ilçesindeki halk plajında düzenlenen etkinlik kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden gönüllü gençler ve belediye temizlik görevlileriyle bir araya gelen Taşar, çevrenin temiz tutulması konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Bölgenin en büyük değeri olan Van Gölü'nün korunması için herkesin duyarlı davranmasını isteyen Taşar, göl çevresindeki tüm yerleşim yerlerinin arıtma tesislerinin çalıştırılması gerektiğini vurguladı,

Temizlik kampanyasına yüzlerce kişinin gönüllü olarak katıldığını belirten Taşar, "Van Gölü bizim için bulunmaz bir nimet ama buranın temizliği ile ilgili sıkıntılar var. Bu güzelliği yeni nesillere en temiz haliyle ulaştırabilmek için kampanya başlattık. Onlarca torba çöp toplandı. İnşallah bu bilinçle gölümüzü, çevremizi ve Tatvanımızı temiz tutmak adına bilinç oluşturmuşuzdur. Vatandaşların piknik yaptıktan sonra çöplerini ortalığa atmamalarını istiyoruz. Gençlerimiz ve çocuklarımız sıcak havada çöp toplayarak buna dikkat çekmeye çalışıyorlarsa, büyüklerimizin de uyması gerekiyor. Van Gölü'nü yaşatmamız gerekiyor." diye konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise temizlik kampanyasına gönüllü gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini aktardı.

Belediye personelleri ve gençlerle sahilde temizlik yaptıklarını anımsatan Geylani, kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Toplanan çöpler, torbalara doldurularak belediye arıtma tesisine götürüldü.

Çevre temizliğinin ardından etkinliğe katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Van Gölü Bitlis Tatvan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title