Haberler

DHA YURT BÜLTENİ - 20

Tekirdağ'da 45 kişi yedikleri dönerden zehirlendi TEKİRDAĞ'da 45 kişi yedikleri dönerden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tekirdağ'da 45 kişi yedikleri dönerden zehirlendi

TEKİRDAĞ'da 45 kişi yedikleri  dönerden zehirlendikleri  şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir dönerciden döner yiyen 45 kişi, bir süre sonra mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetiyle hastanelere başvurdu. Başta Tekirdağ Devlet Hastanesi olmak üzere çevredeki hastanelere başvuranlar, bir süre müşahede altında tutulup, tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
Hastaneden detaylar
Ambulansların gelişi
Hastaneye girenler
Detaylar

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN / TEKİRDAĞ,
=========================

Aydın'da makilik alandaki yangın yayılıyor

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılmaya başladı. Alevlerin ormanlık alana sıçramaması için ekiplerin çalışması yoğun şekilde sürüyor.
Yangın, saat 22.30 sıralarında Kırsal Toygar Mahallesi ile Esenköy Mahallesi arasındaki makilik alanda çıktı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne bildirdi. İhbar üzerine, Aydın, Denizli ve çevre ilçelerden gelen Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme arazözleri alevlere müdahale etmeye başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı, gece olması nedeniyle havadan müdahale yapılamıyor. Nazilli, Bozdoğan ve Karacasu arasında kalan Karıncalıdağ'da bulunan büyük ormanlık alana doğru hızla ilerleyen yangını kontrol altına alabilmek için ekipler yoğun çaba harcıyor.
Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaca, "Orman yangını ihbarını alınca anında bölgede bulunan tüm ekiplerimizin sevkini sağladık. Hava rüzgarlı ve gece olması nedeniyle de havadan müdahale edemiyoruz. Ekiplerimiz karadan söndürme çalışmalarını sürdürüyorlar. Yangının önünü kesmeye çalışıyoruzö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
-Yangın bölgesinden detay görüntüler
-Yanan ormanlık alandan detay görüntüler
-Orman İşletme Müdürlüğü yangın söndürme arazözlerinden görüntüler
-Toygar Mahalle sakinlerinden Mahmut Ürkmez'in konuşması
-Yangını uzaktan izleyen vatandaşlardan görüntüler

Haber-Kamera: Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ(Aydın),
====================================

Ekrem İmamoğlu Bodrum'da

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Zülfü Livaneli'nin konserine katıldı.
Bodrum'da ailesi ile birlikte tatile yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antik Tiyatro'da  düzenlenen Zülfü Livaneli'nin "Livaneli ile Sevdalım Hayat Şarkılar ve Öyküleri" adlı konserine katıldı.  Antik Tiyatro'ya gelen Başkan İmamoğlu, girişte kendisini alkışlayan vatandaşlar ile kısa süre sohbet etti. Bazı vatandaşlar ise içeriye geç alındıkları için güvenlik görevlileriyle tartıştı.  Rengin Gökmen'in şefliği yaptığı 48 kişilik Livaneli Filarmoni Orkestrası'nın konserine çok sayıda ünlü isim katılırken, konsere basın mensupları alınmadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
Ekrem İmamoğlu'nun karşılanması
Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşlar ile sohbet etmesi

Haber-Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA,
========================

Polis baskın yapınca cezaevi firarisi 4'üncü kattan atladı

KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde, uyuşturucu ve adam yaralama suçlarından aranan cezaevi firarisi V.S. (40), kadın arkadaşının evinde bulunduğu sırada polis baskın düzenledi. Kaçmaya çalışırken 4'üncü kattaki evin balkonundan atlayınca yaralanan V.S. yakalandı.
Olay gece saatlerinde, Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesi Reşat Nuri Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Polis, uyuşturucu ve adam yaralama suçlarından aranan cezaevi firarisi V.S.'nin kadın arkadaşının evinde olduğunu öğrendi. Polis eve baskın düzenledi. Kadın arkadaşıyla içki içtiği öne sürülen V.S., kapıya dayanan polisleri görünce 4'üncü katta bulunan evin balkonundan atladı. Polisten kaçmaya çalışırken yaralanan V.S.'ye olay yerine gelen 112 Acil ekibi ilk müdahalede bulundu. Vücudunda kırıklar olan V.S. kaldırıldığı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Soner GÜLEZER / GÖLCÜK(Kocaeli),
============================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Nazilli Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title