Haberler

Sadık Çiftpınar için Fenerbahçe'ye sürpriz teklif!

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'ye gönderilen Sadık Çiftpınar'ı istiyor.

Yeni Malatyaspor geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'ye sattığı Sadık Çiftpınar'ı geri almak istiyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadroda görmek istediği tecrübeli stoper için Sarı-Siyahlı yöneticiler, Fenerbahçe'nin kapısını çalırken, bu transfer için son kararı Ersun Yanal verecek.

Star'da yer alan habere göre; Teknik heyetin geçtiğimiz sezon performasından memnun olmadığı Sadık için gelecek uygun bir teklife sıcak baktığı ifade edildi.

Geride bıraktığımız sezon sarı lacivertli formayla 13 maçta görev alan 26 yaşındaki 1 gol atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sadık Çiftpınar Sergen Yalçın Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (6)

FUTBOL-İST:

Sergen hem futbol u bilmediğini hemde futbolcudan anlamadığını ikrar eder konuma geliyor, geçen yıl Ozan TUFAN için yeniden futbolu öğretiyoruz demişti, futbolcu olmamış adama futbol öğretme mantığını çözemedim. Gelelim Sadk a, işte burada bütün sözlerimi geri almam gerekiyor, tıpkı Merih DEMİRAL gibi bunuda FB e elinden kaçırısa yazık eder, 2 kere avrupa kupası oynasın, yada bir kere milli takımda oynasın bakın kimler talip olacak, ahada söylemedi demeyin not alın FB li ve Futbol yorumcuları,

1
1
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Aynen öyle. değerini bilen biliyo

yanıt0
yanıt0
Yaşar:

FB''liliğinden eminiz ama Sadık ne yazık ki FB''nin stoperi olacak kaliteye sahip değil. Bodoslama topa giren, dolayısıyla kart riski fazla, pozisyon bilgisi olmayan bir stoper. Sağ bek oynasa daha başarılı olur. Kafa topuna çıkış dışında artısı yok denecek kadar az. Biraz hızlı ve adam adama savunmada nispeten başarılı.

1
0
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

kardeş daha ne olsun. fenerde birebir mücadele edecek stoper yok şuan nerdeyse. sadece ufak detaylarla kendini geliştirebilir. buda hocaya ve teknik sportif direktörlere. bence fener için kendini ortaya koyan bir oyuncu. kalmalı.

yanıt3
yanıt0
Aydınfb:

5 milyon avro.

0
0
yanıtYanıtla
M KARAMAN:

BELEŞE BELEŞE NASSI

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title