Haberler

Fenerbahçe, Alman temsilcisi Wolfsburg ile yenişemedi!

Güncelleme:

Fenerbahçe, 2019/2020 sezonu hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçına Avusturya'da Alman temsilcisi Wolfsburg karşısında çıktı. Sarı Lacivertliler'de yeni transferler Garry Rodrigues, Max Kruse ve Vedat Muriç maça ilk 11'de başladı. 25'te Vedat Muriç'in attığı golle Wolfsburg karşısında 1-0 öne geçen Fenerbahçe'ye karşılığı 63'te Wolfsburg'da Weghorst verdi. Genç sağ bek Murat Sağlam performansıyla takdir toplarken, Ozan Tufan'ın mücadelesi de alkış aldı.

Maçtan dakikalar:

25' Fenerbahçe Vedat Muriç'in attığı golle Wolfsburg karşısında 1-0 öne geçti.

Max Kruse'nin sol kanattan kullandığı frirkikte, Ozan Tufan kafayla doldurdu, Muriç ise arka direkte golü attı.

63' Weghorst, Wolfsburg adına beraberliği getiren golü attı.

65' Kruse'nin ceza sahasında sert şutu üst direkten döndü. Pozisyonun devamında sağ kanattan Murat Sağlam'ın ortasına Vedat Muriç kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti.

Pozisyonu başlatan Ozan Tufan'ın mücadelesi alkış topladı.

69' Vedat Muriç'in ceza alanı içindeki şutu direkten döndü.

Fenerbahçe'nin Wolfsburg maçı kadrosu:

İlk 11:

Harun, Serdar, Jailson, Murat Sağlam, Hasan Ali, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Kruse, Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muriç

Yedekler:

Oytun, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Abdülcebrail, Emre Belözoğlu, Mehmet Ekici, Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Alper, Frey, Allahyar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

BU FENEVE MESSiDE GELSE RONALDODA GELSE:

CULLSUZ DiLENCi FENEV VEDE UYUZZZ AVANAV KADINKöYLü TARAFTARI AYNI BiLDiK MAAAA ANLAYAN ANLADI

6
18
yanıtYanıtla
mert:

fenerbahce de bir şey yok oda top sen gel görevini hakkı ile yap anlayan anladı

yanıt1
yanıt2
HAKAN:

adın çıkacağına güzün çıksın demişler şimdi şikebahçe hakıyla şampıyon olsada herkes şikedir diyecek

5
4
yanıtYanıtla
Umit0638:

Alper nasil olurda forma bulur hala? Ferdiden sol bek mi olur? İnanın forvet Vedat ve Frey oynasın rakip savunmaları dağıtırlar! Umarım freye bir sezon daha şans verilir yüreği ile oynuyor yetenegide var! Alpere verilen şans freye de verilsin!

5
3
yanıtYanıtla
Amaç Farklı:

Amaç sanki Alper''i vitrine koymak gibi geliyor bana, satış için gösteriyorlar gibi.

yanıt3
yanıt3
HAZIRLIK:

hazırlık maçı oldugu için alper oynuyor ligde bu sezon forma şansı göremez o 2022 de bitiyo sözleşmesi o zamana kadar otururu yedek klübesinde sonra gider bi amatör küme takımına kariyeri bitti onun

yanıt2
yanıt1
FUTBOL-İST:

Demekki FB hala yapılnamamış, elinde 2 tane ülke standartlarının üstünde ön liberon var, Emre ve Jailson bunları bu maçlarda birbirine alıştıracaksın bir var diğeri yok, ayrıca hala Ozan a yer arama gayretinden bi vazgeçmesi lazım FB nin, sırf bu yüzden takım savunması kişisel becerilere kalıyor, mutlak ve mutlak oynatılması gerekenCİĞERCİ ne önlibero, ne stoper, nesağbek oynar, bu çocuktan çok iyi bir 8 numara olur, takım belli ama bunu yapabilecek hoca varmı bana göre yok, hoca doğru olanı bulursa olur.

2
3
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Söylediklerine içtenlikle katılıyorum. haksızsın diyebileceğim bir nokta yok. fakat şunu eklemek isterim. bu bir kupa maçı değil hazırlık maçı. elindeki ıskartaları değerlendirebilmek ve onları biraz podyuma sunma maçı. bunu yaparken tabiki yenilmemek yada kötü imaj bırakmamak gerek. bunu da takip ederek işini iyi yapmış.

yanıt5
yanıt0
RUHI-BJK:

Ozan''a takım dizilişinde yer aramak Ersun Hoca''nın görevi. . İşini seven hoca bunu keyifle yapar. . . meşhur ikili olan futbolcular genelde tesadüfler eseri iyi ikili olmuşlardır, böyle bir arayış sırasında birilerini monte etmek isterken saha içinde o pozisyonla alakasız bölgelerde hiç hesapta olmayan ikililer ortaya çıkmıştır. . monte edilmek istenenler edilir yada edilmez ama arayışların sonucunda beklenmedik güzel sonuçlar elde edilir. dış dünya önemli ama takımın kendi iç dinamikleri yaratıcı

yanıt0
yanıt0
Xxx:

Süper ligde yedek kalır demedi demeyin. Fenerin oluşu bu.genç yıldız adayı diye alır. Kulübede çürür bu çocuklar yok olur. Sonra da bir alt lige postalar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title