Haberler

SPOR Giray Bulak'tan 'Yusuf Yazıcı' yorumu: Akademisyen bir ligi seçti

Güncelleme:

Giray Bulak'tan ' Yusuf Yazıcı' yorumu: Akademisyen bir ligi seçti

Murat KÜÇÜK/BOLU, (DHA)- TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor'un teknik direktörü Giray Bulak, eski öğrencisi Yusuf Yazıcı'nın Lille'e transfer olması ile ilgili olarak, "Ben Yusuf'un gitmesini destekliyorum, alkışlıyorum, kendisine de başarılar diliyorum. İnşallah bizi orada en iyi şekilde temsil edecek. Fransa'yı, akademisyen bir ligi ve akademisyen hocaları seçmesi Yusuf'un kendisine ne kadar yatırım yaptığının bir göstergesi" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Giray Bulak kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Bulak, "İlk maçımız ayın 17'sinde Osmanlıspor ile Ankara'da oynanacak. İkinci maçımızı evimizde oynayacağız Adana Demirspor ile daha sonra Erzurumspor'a konuk olacağız. Umarım bu 3 maçın sonucu bizim için başarılı ve iyi olur" diye konuştu.

Yeni transferler konusunda da bilgiler veren Bulak, 2 mevkiye daha transfer yapmak istediklerini belirterek, "Transfer sezonu bitene kadar 4-5 oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Eksik olan bazı bölgelerimiz var. Daha santraforu oturtamadık. Sol tarafta ve savunmada eksiğimiz var. Ama istediğimiz 2 tane daha mevki var. Onları da tamamlarsak aşağı yukarı sorunsuz bir takım olacağız diye düşünüyorum. Biz oyuncunun kalitelisini seçiyoruz. Hem de kişilik olarak çok üst seviyede oyuncuları seçiyoruz. Dolayısıyla bu arkadaşlarımızı bize katkı sağlayacaklar" dedi.

Giray Bulak eski öğrencisi Yusuf Yazıcı'nın Trabzsonspor'dan Fransız ekibi Lille'e transfer olmasını da değerlendirdi. Bulak, Yusuf Yazıcı'nın gitmesini olumlu karşıladığını belirterek şunları söyledi:

"Yusuf çok önemli bir oyuncu olmasının yanında çok önemli de bir karakter. Kendisine son derece iyi yatırım yapmış, kendisini geliştirmiş, takımına, şehrine katkı sağlamış, şimdi de ülke adını en iyi şekilde temsil etmek için bir sorumluluk almış. Ben Yusuf'un gitmesini destekliyorum, alkışlıyorum, kendisine de başarılar diliyorum. İnşallah bizi orada en iyi şekilde temsil edecek. Fransa'yı, akademisyen bir ligi ve akademisyen hocaları seçmesi Yusuf'un kendisine ne kadar yatırım yaptığının bir göstergesi. Yusuf orada kalmayacaktır. Bir iki yıl içerisinde çok daha önemli liglerde çok da önemli takımlarda oynayacaktır. Ama adımlamayı iyi yapan zeki bir çocuk. Dolayısıyla Allah yolunu açık etsin."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Yazıcı Giray Bulak DHA Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title