Haberler

Kupa canavarı Fatih Terim! Galatasaray'da 20. kupasını kazandı

Güncelleme:

Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı müzesine götüren Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın başında 20. kupasını kazandı.

Galatasaray, TFF Süper Kupa mücadelesinde Akhisarspor'u Younes Belhanda'nın golüyle 1-0 mağlup ederek 6. kez kupanın sahibi oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de sarı kırmızılı takımın başındaki 20. kupasını kazandı.

İŞTE TERİM'İN KUPALARI

Terim Galatasaray'ın başında 8 Süper Lig Kupası, 3 TSYD Kupası, 3 Türkiye Kupası, 1 UEFA Kupası, 3 TFF Süper Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandı.

Kupa canavarı Fatih Terim!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Süper Kupa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (46)

ULTRA:

Haram Kupalara Yenisi Eklendi

4
42
yanıtYanıtla
Nirvana:

Çalıntı kupalarla dolu bir kariyer . Yapılan haksızlıklar hep başkalarının kariyerlerini çaldı . Hep korundu , kollandı . Güç odaklarıyla ortaklıklar , mafya ilişkileri dolu bir kariyer . Bütün bunları idare edebilmesi , kendinde de birşeyler var demektir . Ama hiç asil olmadı , olamadı . Hep bully oldu . Mütavazilik yapamadı . Çünkü o da hak etmediğini biliyor içden içe . o da hak ve emek çaldığını biliyor .

4
31
yanıtYanıtla
efe can:

yaw kardesim bir tane calinir iki tane calinir 100 da calinmaz ki, 4 büyüklerin yok dur bir birinden farki

yanıt8
yanıt1
GS:

biraz kendinize bakinya nedir bu cekememezligin acidim sana elimde olsaydi iki kupa verirdim sana

yanıt2
yanıt1
tamam ya:

yaw he hee

yanıt1
yanıt1
latif:

acın çok daha çok olacak

yanıt0
yanıt1
QUARESMA:

Adamı gönderdiğiniz zaman arkasından küfür kıyamet taraftarın çoğunluğu. sonra işler kötü gidince imparatorum geri gel diye yalvarın.

5
23
yanıtYanıtla
ÇEK GÖNDER:

Çekememek nasıl bir duygu yüz ifadesi nerenizle kıskanacağınızı şaşırdınız. şu bizi çekememe fotonu çek gönderde biraz gülek

yanıt9
yanıt1
QUARESMA BÜKÜCÜ:

GS TARAFTARI TERİM''E GİTSİN DİYE HİÇ KÜFÜR ETMEDİ Bİ YERLERİNDEN UYDURMA. KUPAYI ALDI İŞTE ADAM KUPA KALDIRDIKÇA BİRİLERİNE GİRİYOR BELLİ. SÜREKLİ PARAGÖZ TERİM DİYENLER ADAM ÇOCUK ESİRGEMEYE BIRAKTIK PARAYI. TFF DEN ABDULLAH AVCI-ERSUN YANAL-HİDDİNK'' İN DE TAZMİNAT ALARAK AYRILDIĞINI SÖYLEMİYOR YA DA DUYMAZDAN GELİYORSUNUZ. BU KISKANÇLIKLA ÇOK YAŞAMAZSINIZ

yanıt1
yanıt1
gsli:

şampıyonlarligi kadrosu kurman lazım küme düşmüş takımı zar zor yeniyorsun bu kadro şampıyonlarliginde her maç 10 yer

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title