Haberler

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Şahin: "Bu kupayı hocamıza armağan ediyoruz"

Güncelleme:

TFF Süper Kupa maçında Akhisarspor'u 1-0 yenen Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Levent Şahin, kazandıkları kupayı sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'e armağan ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, cezalı olduğu için takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktör Fatih Terim'in yerine yardımcı antrenör Levent Şahin katıldı. Toplantıda ayrıca Galatasaraylı futbolcular Jimmy Durmaz ve Marcao da konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kaptan Selçuk Şahin ve diğer futbolcular, basın toplantısı sırasında sürpriz yaptı. Terim ve futbolcular, basın toplantısı odasına girerek kazandıkları kupanın sevincini yaşadı. Terim, toplantıyı basın mensuplarıyla izledi.

Yardımcı antrenör Levent Şahin, yaptığı konuşmada, "Bugün bizimle olmasa bile her zaman desteğini hissettiğimiz, bizim için çok farklı bir yeri olan değerli hocamız Fatih Terim'e kupayı arkadaşlarla beraber armağan etmek istedik. Bunun mutluluğunu yaşadık. Verdiğiniz desteklerden, güvenden ve sizi yanımızda hissetmekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bunu sezon içerisinde devam edecek kupalar için başlangıç olarak düşünüyoruz. Bu kupayı hocamıza armağan ediyoruz. Hocamız sadece fiziki olarak sahada değildi, ruhen ve kalben hissettik." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Jimmy Durmaz ise "Burayı gelirken hedefimiz kupayı kazanmaktı. 90 dakika boyunca bunun için mücadele ettik. Hedefimize ulaştığımız için mutluyuz ancak geliştirmemiz gerekenler de var. Takıma alıştım. Adaptasyon sürecini çok hızlı geçirdim. Kaliteli takımda oynayınca çabuk adapte oluyorsunuz." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın savunma oyuncusu Marcao da "Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Zorlu bir lig ve Şampiyonlar Ligi mücadelesi bizi bekliyor. Maçın içerisinde geliştirmemiz gerekenler vardı. Onlara da odaklanarak lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Levent Şahin Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title