Haberler

Marcao yaptığı hatalarla Fatih Terim'i adeta çıldırttı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı kazandığı maçta, sarı kırmızılı ekibin savunma oyuncusu Marcao maç içinde yaptığı hatalarla Teknik Direktör Fatih Terim'i çok sinirlendirdi.

Süper Kupa finalinde Akhisarspor'u 1-0 yenerek kupayı kazanan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, oynanan futboldan memnun kalmazken, Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun maç içinde yaptığı hatalar sonrası çok kızdığı ve yardımcısı Hasan Şaş bazı notlar aldırdığı görüldü.

LUYINDAMA-MARCAO İKİLİSİNE UYARI

Maçın son düdüğü çalar çalmaz yüzünde sevinç ve kızgın bir ifade olan Terim, özellikle defans hattında oynayan Luyindama ve Marcao'ya dikkat çekerken, başarılı teknik adamın iki öğrencisini alınan kupaya rağmen uyardığı belirtildi. Sürekli risk alan, akan oyunda dalan ve rakibi hafife alan Luyindama-Marcao tandemi zaman zaman taraftarların yüreğini ağzına getirecek performans sergilerken, Brezilyalı stoperin 88.dakikada yaptığı büyük hata Galatasaraylıları çileden çıkarmasına yetti.

Marcao yaptığı hatalarla Fatih Terim'i adeta çıldırttı

TEKNİK HEYET ÖZEL OLARAK İLGİLENECEK

Taç atışı sırasında rakibini kaçıran, ardından kritik bölgede Bjarnasson'a topu kaybederek takım arkadaşlarını zor sokan Marcao, hazırlık maçlarında yaptığı hayati hatalardan ders çıkarmamış gibi gözükürken, alınan kupa sonrası Fatih Terim'in yardımcılarıyla konuştuğu ve teknik heyetin oyuncuyla özel olarak ilgileneceği bildirildi.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (12)

mahoni:

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARI İSTENİYORSA İYİ BİR STOPER ŞART MARCAO LUYI 2LİSİNE BEN GÜVENEMİYORUM SERİNİN NDIAYEDEN NE ÜSTÜNLÜĞÜ VAR BİRİ YAZSIN ARTI FERNANDAONUN YERİNE Bİ ÖN LİBERO 2 DE FORVET ŞART YOKSA YİNE ANNEMİZİN LİGİYLE KENDİMİZİ AVUTURUZ AVRUPADA BAŞARI HAYAL OLUR ELLE TUTULUR TRANSFER Bİ BABEL VAR

8
8
yanıtYanıtla
Rame:

Ndiayenin dripling den başak özelliği yoktu. Hızlı düşünüyor daha top gelmeden atacağı yeri ayarlıyor Seri ama takımdaki oyuncular kazma olunca 1 tane iyi adam almakla iş bitmiyor Seri den iyi performans istiyorsa yönetim yanına adam gibi biri şart . . . Defans 2 lisinin yaşı çok genç olduğu için klasik hatalar yapıyor Fatih Hoca hizaya sokar ikisinide

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Hasan halleder, bir seloya gittiklerinde yanında yoktu kaçırmış onu

4
3
yanıtYanıtla
Sezar:

Hasan bayılmasında başka bir şey istemiyoruz artık gazozda yok limonda......

yanıt1
yanıt1
Djdjdjddj:

Ben çıldırdım kafayı yedim hoca daha fazla olmuş normaldir

3
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Yildiz futbolcu hata yaparmi?

4
0
yanıtYanıtla
.:

TAMAMEN ŞIMARIKLIK VE RAKİBİ KÜÇÜK GÖRME

1
0
yanıtYanıtla
offfffff:

şampiyonlar liginde bunlar bizi rezil eder. .

1
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bu defans tam evlere şenlik

0
0
yanıtYanıtla
ANTI GS:

Onun bunun hakkını yiyerek nereye kadar gideceksiniz.. beter olun tükenin yeryüzünden şilinin ölün lan ölün.. olimpiyakos bile sizden sempatik..

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title