Haberler

Liverpool - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Süper Kupa finali şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Süper Kupa finali Liverpool - Chelsea maçı ile Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecekler. Maçı yönetecek Stephanie Frappart ise bir ilki gerçekleştirecek. Peki, Liverpool - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Süper Kupa finalinde iki İngiliz takımı karşı karşıya geliyor. İstanbu Vodafone Park'ta oynanacak Liverpool - Chelsea maçı ile Avrupa'nın en büyük takımı belli olacak. Şampiyonlar Ligi şampiyonu ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonunun karşılaşacağı maçı Stephanie Frappart yönetecek. Böylece UEFA'nın erkekler kategorisindeki önemli bir turnuvada görev alan ilk kadın hakem olarak tarihe geçecek. Maçın 4. hakemi ise Cüneyt Çakır.

LİVERPOOL - CHELSEA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi kupasının sahibi Chelsea arasında Vodafone Park'ta 14 Ağustos Çarşamba günü oynanacak Süper Kupa maçında, Fransız kadın hakem Stephanie Frappart'ın düdük çalacak. FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır ise İstanbul'daki mücadelede dördüncü hakem görevini üstlenecek. Maç TSİ 22.00'da başlayacak. Maç beIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU LİVERPOOL

Madrid'deki Wanda Metropolitano Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2018-2019 sezonunun şampiyonu, finalde Tottenham'ı 2-0 yenen Liverpool oldu. Böylece Liverpool, kulüp tarihindeki 6. Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmış oldu. İngiliz takımı, Real Madrid (13) ve Milan'ın (7) ardından Şampiyonlar Ligi Kupası'nı en çok kazanan takımlar arasında 3. sıraya yükseldi.

Liverpool - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Süper Kupa finali şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA AVRUPA LİGİ ŞAMPİYONU CHELSEA

Azerbaycan'daki Bakü Olimpiyat Stadı'nda iki Londra takımının karşı karşıya geldiği Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı kupasının finalinde Arsenal'ı 4-1 mağlup eden Chelsea, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu oldu.Chelsea, turnuva boyunca maç kaybetmeden kupayı kazanarak bir ilki gerçekleştirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2013 finalinde Benfica'yı eleyen Chelsea, 6 yıl sonra da Arsenal'ı kupa dışında bırakarak turnuvayı ikinci kez kazanma başarısını gösterdi.

Avrupa kupalarında 9'uncu finalinden 6'ncı kez zaferle ayrılan Chelsea'nin müzesinde 2 UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunun yanı sıra 2 Avrupa Kupa Galipleri Kupası, birer UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupa bulunuyor.

Liverpool - Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Süper Kupa finali şifresiz mi yayınlanacak?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title