Haberler

15 yaşındaki çocuğun cansız bedeni sulama kanalında bulundu

Güncelleme:

Dün bayram ziyareti için geldiği Adana'daki sulama kanalında kaybolan 15 yaşındaki Turgay Ballı'nın cansız bedeni bu sabah bulundu.

Adana'da Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalında kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu.

Merkez merkez Yüreğir ilçesinde dün, DSİ'ye ait sulama kanalına giren 15 yaşındaki Turgay Ballı'nın akıntıya kapılarak kaybolduğu iddiası üzerine yapılan ve hava karardığı için sonlandırılan arama çalışmaları sabah saatlerinde yeninden başlatıldı.

5 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULDULAR

Ballı'nın kaybolduğu Kışla Mahallesi'nden başlatılan çalışmalarda, suyu kesilen kanalda arama yapan Sualtı Grup Amirliği ekipleri, çocuğun cansız bedeni olay yerinden yaklaşık 5 kilometre uzakta buldu.

Yapılan incelemenin ardından Ballı'nın cansız bedeni yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

15 yaşındaki çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu

BAYRAM ZİYARETİ İÇİN GELMİŞTİ

Bayram ziyareti için Mersin'den Adana'ya geldikleri belirtilen amca çocukları Turgay Ballı (15) ve Musa Ballı (15), serinlemek amacıyla Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına girmiş, akıntıya kapılan Turgay Ballı bir süre sonra gözden kaybolmuştu.

Amcasının oğlunu kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren Musa Ballı ise çevredekiler tarafından sudan çıkartılmasının ardından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Müjde (İnanırım):

Depremler, Seller, Kasırgalar, Heyelanlar, Göçükler, Çökmeler, Tsunamiler, Kazalar, Belalar, Müsibetler, Hastalıklar ve Musallatlar; Yüceler yücesi, Adaleti mutlak hakikat olan Allah''ın kul hakkı gaspeden, mazlumların mağduriyetlerinden nemalanan, başkalarına hiç hak tanımayan kendisi de hak etmesebile sahip olmaktan çekinmeyen, kendini mümin sanan münafıklardan oluşan toplumlardan İNTİKAMIDIR. Allah intikam alır.

3
8
yanıtYanıtla
:

ne alaka şimdi bu haberle senin kafa iyi değil. . hastasın sen.

yanıt2
yanıt2
Osman:

Kafayı sıyırmıssın... Cocuk öluyo konuştuğuna bak.... Ayıp... Yazık... Cahili...

yanıt3
yanıt1
ahmet:

Allah intikam almaz senin gibi takıntılı kinci değildir. Allahın şevkat dolu adaleti vardır. Bu dünya bir sınavdır iyiliğin kötülüğün hesabı öldüğünde sorulur. Sen Yüce Allahı öcü gibi tanıtarak güzel iman ediyorsun. Kendi içsel kin intikam duygularına alet ediyorsun.

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN SESİİ:

Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin.

8
0
yanıtYanıtla
Tütsü:

Çok can aldın be kanal yıllarca herkesten can aldın

7
0
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET ETSİN:

aldı da niye aldı bir sorsaydın keşke dingil. . git sor hadi

yanıt0
yanıt0
Erhan:

Şaşırmadık yine Adana

1
6
yanıtYanıtla
ORHANELİLİ:

senin orada olmuyor yani he. hasta herif. . tedavi ol bence

yanıt2
yanıt1
SEMRA:

adana kadar taş düşsün başına ERHAN

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title