Haberler

Norveç'te camiye saldıran Philip Manshaus yediği dayaktan tanınmaz hale geldi

Güncelleme:

Norveç'in başkenti Oslo'da bulunan El Nur Camisi'ne saldıran Philip Manshaus, "cinayet" ve "terör" suçlamasıyla hâkim karşısına çıktı. Saldırganın gözlerindeki şiş ve yüzündeki morluklar dikkat çekti.

Norveç'in başkenti Oslo'da bulunan El Nur Camisi'ne saldıran Philip Manshaus, gözaltına alınmış, zanlının evinde 17 yaşındaki kız kardeşinin de cesedi bulunmuştu. Cami saldırısını, terör saldırısı kapsamında değerlendiren adli makamlar, Manshaus'u aynı zamanda kız kardeşini öldürmekten yargılıyor. Manshaus, polis tarafından yapılan sorguda terör suçunu ve cinayeti reddetti.

"NE YAPACAĞINI SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN"

Savunma avukatı Unni Fries sanık için "Philip Manshaus açıklama yapıp ve yapmama hakkında sahiptir. Ne yapacağını söylemek için çok erken" dedi.

Savcı saldırganın tutukluluk süresinin 4 gün daha uzatılmasını isterken şahitlerin ifadelerinde Manshaus'un tüfek ve tabancalarla camiye girerken girişteki cemaat tarafından durdurulduğunu kaydetti.

Norveç'te camiye saldıran cani yediği dayaktan tanınmaz hale geldi

"ÇOK AKILLI VE NAZİK BİR KİŞİYDİ"

Manshaus'un, Oslo'nun batısında varlıklı ailelerin oturduğu bir semt olan Baerum'da büyüdüğü biliniyor. Manhaus'un sadece 2018 yılında 3 milyon Norveç kronu (1 milyon 800 bin TL) kazandığını maliyeye bildirdi. Arkadaşları Philip Manshaus'un çok konuşkan ve herkese nazik davranan bir kişi olduğunu söyledi. Bir arkadaşı yerel basına yaptığı açıklamada, "Böyle bir şey yapacağını düşünemezdim. Çok akıllı ve nazik bir kişiydi, sıra dışı bir insan değildi" dedi.

Norveç'te camiye saldıran cani yediği dayaktan tanınmaz hale geldi

YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ

"Cinayet" ve "terör" suçlamasıyla hâkim karşısına çıkan 21 yaşındaki Manshaus'un gözündeki şişlik ve yüzündeki morluklar dikkat çekti.Manshaus'un bu hali ülkede gündem oldu.

Norveç'te camiye saldıran cani yediği dayaktan tanınmaz hale geldi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (46)

Gerçekler:

Cami avlusunda sopa yeyince Nur gelmiş yüzüne...

83
5
yanıtYanıtla
gebersin:

daha beter olsun dövmenin eline sağlık

80
4
yanıtYanıtla
sami pilot:

yedigi dayaktan sonra cinsiyeti degismis gibi görünüyor

69
2
yanıtYanıtla
talat:

hahahahahaahahahahha alemsin ya harbiden ama

yanıt7
yanıt1
senem - izmir:

cinsiyet değiştirmek isteyenler artık doktorlara değil norveç''e giderlermiş :))))))

yanıt23
yanıt2
DEVRİM:

DAYAK SAYESİNDE İÇİNDE SAKLADIĞI KADINLIK NASIL ORTAYA ÇIKMIŞ SURATINDA AMA??? SENİ GİZLİ EŞCİNSEL SENİ.

43
1
yanıtYanıtla
aybüke:

belki kızkardeşinide bu yüzden öldürdü. kadın düşmanlığı gizli eşcinselliğin sonucudur genelde. balki müslüman bir erkeğe aşıktı karşılık alamadı. kafamda deli sorular. .

yanıt15
yanıt3
oslodan selamlar:

Döven amca pakistanli bir amcamiz (mohammed rafiq) , ellerine saglik hakkaten cinsiyeti degisinceye kadar dövmus

40
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ:

ÇOK AZ DÖVMÜŞLER KESİNLİKLE KEŞKE BENDE ORDA OLSAYDIM

37
1
yanıtYanıtla
selin:

her yere mantar gibi cami yaparsaniz olacagi budur

4
23
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title