Haberler

Eşinden boşanan Serdar Ortaç'tan evlilik çıkışı: Evlilik iki ruh hastasının işi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde 5 yıllık eşi Chloe Loughnan'dan boşanan Serdar Ortaç, sahnede yaptığı evlilik çıkışıyla şaşırttı. Ortaç, "Evlilik hakikaten iki ruh hastasının işi" dedi.

2014 senesinde dünya evine giren ve sürekli haklarında çıkan boşanma haberlerini yalanlayan Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, anlaşmalı olarak boşandı. Olaydan günler sonra Antalya'nın Kemer ilçesinde sahneye çıkan şarkıcı Serdar Ortaç, evlilik hakkında yaptığı açıklamayla konsere damga vurdu.

ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Kurban Bayramı dolaysıyla her gün yerli ve yabancı sanatçıların konserlerinin olduğu Kemer'de bu kez sahne Serdar Ortaç'ındı.Sevilen şarkılarıylacoşkuyu doruklara çıkaran Serdar Ortaç,hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Eşinden boşanan Serdar Ortaç'tan evlilik çıkışı: Evlilik iki ruh hastasının işi!

"NORMAL İNSAN EVLENEMEZ"

Geçen yıllarda Kemer konserlerinde özellikle evliliğin ne kadar önemli olduğunu ve herkesin evlenmesi gerektiğini vurgulayan Serdar Ortaç, artık kendisinin de bekar olduğunu söyledi. Ortaç'ın sözlerini gece kulübündekiler alkışla karşıladı. Serdar Ortaç, "Evlilik hakikaten iki tane ruh hastasının işi. Yani normal insan evlenemez abi. Olmaz yani. O yüzden bütün evli adamlara hitaben iki deli bir araya gelmemeli" dedi. Ortaç daha sonra 'İki deli' adlı şarkısını seslendirdi.

Eşinden boşanan Serdar Ortaç'tan evlilik çıkışı: Evlilik iki ruh hastasının işi!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

ASLI:

ADAM HAKLI BİR ÖMÜR AYNI PARTNER ÇEKEMEM DÜŞÜNCESİ BİLE SÜPER SIKICI İNSAN YENİ MACERALAR YENİ AŞKLAR ARAR EN İYİSİ TUT Bİ BERABER YAŞA SIKILDINIZMI BİRİNİZ EVDEN ÇIKAR OLUR BİTER ÇOCUK DESEN ZOR İŞ UĞRAŞILMAZ KESŞNLŞKLE ÖOCUK YAPMAYI PLANLAMIYORUM.

8
19
yanıtYanıtla
Zubi:

Bu söylediklerinin tam tersini istiyorsun baksana yazarken bile doğru giden kelimeler birden bozulmuş(''KESŞNKLE ÕOCUK'') Bence evlenmeyi istiyorsun, çocuk da istiyorsun da bulamiyorsundur. Hadi doğruları söyle.

yanıt1
yanıt1
Zubi:

Hangi yorum salakca?Asli''nin ki mi Zubi''nin ki mi?Iki yorum da gayet açık nesini anlamadin?Ya da senin deyiminle ''salak''sen sen biz ne yapalım?

yanıt1
yanıt0
.....:

keşke anan da seni yapmasaydı çevre kirlilği

yanıt12
yanıt5
:

ZUBİ sen çekilsen aradan bak MADAGASKAR I duyamıyorum

yanıt1
yanıt1
tosun:

seytan azapta gerek diye bi soz var baktin kari azmaya yuz tutuyor her sene bir cocuk dogurtturacaksin

9
9
yanıtYanıtla
!:

Evlilik dye bi icat yapmışlar resmen para tuzagı 27 yaşında erkeğim bekarım çok ta mutluyum bu hayat boş arkadaşlar hayatın tadını çıkarın 1 kişi ile evde yaşayıp ta hayatınızı harap etmeyin kahrını çekmeyin siz hayatın kahrını degil hayat sizin kahrını çeksin. . yok kınasıydı yok nişanıydı yok gelinligidi yok pastasıydı yok yüzügüydü yok düğün mekanıydı daha saymadıgım çok şey var 120-150 Bin arası sadece bi düğün için harcanır mı 2 yaşlı teyze göbek atacak diye bırakın bu boş işleri.

8
5
yanıtYanıtla
doğrucu:

la mal, senin bu yazdığın şeyler, ayda bi mi oluyo ömürde bi mi oluyo haa? keşke akıl markette bakkalda satılsa da alaydık sana yarım kilo bi kilo. . . mal yaaaa

yanıt1
yanıt2
DOĞRUCUYA HİTABEN:

Sen ömürlük mü yapıyorsun düğünü? garantisi var mı? ömürlük yaşayacagın insan görebiliyon mu çevrende nerde yaşıyon bilmiyom ama sen çağ dışı kalmışın dingil. . akılla evlilik yapacaksan sen yaşama senin fikrin, mantığın nerde senin neyin ne oldugunu göremeyecek kadar cahilsin demek anlaşıldı. . sen 250 gram şey için 150 bin lira harca millette harcadıgının üstüne göbek atsın 2 yaşlı teyzeyle göbek atarsın düğününde. bu geri kafalıgı bırakın artık. .

yanıt0
yanıt0
KUZEYİN SESİİ:

bu zat kumar hastası. yani hastalık hastalıklısı. . rahatsız. . bu tipler mutlu olamaz aile hayatları da olmaz.

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title