Haberler

Marmara Adası'ndaki feci yangınla ilgili 1 kişi gözaltında

Güncelleme:

Marmara Adası'ndaki yangında, evinin bahçesinde biriktirdiği otları yakan ve yangının bu nedenle çıktığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

Marmara Adası'nda dün öğleden sonra çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangına ilişkin soruşturma devam ediyor. Yangın ile ilgili soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Evinin bahçesini temizlemesi için biriktirdiği otları yaktığı ve yangının bu nedenle çıktığı iddia edilen H.T, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Marmara Adası'ndaki feci yangınla ilgili 1 kişi gözaltında

YANGIN, 80 HEKTARLIK ALANDA ETKİLİ OLMUŞTU

Marmara Adası Mestanağa mevkisinde dün öğleden sonra çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü. Yaklaşık 60 evin de tahliye edildiği yangında 4 itfaiye eri ve bazı vatandaşlar dumandan etkilenmiş, hayvanlar da telef olmuştu. Ekiplerin 10 saatte kontrol altına alabildiği yangının yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olduğu açıklanmıştı.

"ADLİ BİR VAKA OLUŞMUŞ"

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de gazetecilerin yangının çıkış sebebiyle ilgili kendisine yönelttiği soruya "Elimize ulaşan bazı bilgiler ve deliller var. Tabi çalışmalarımız emniyet birimlerimizce devam ettiriliyor. Adli bir vaka oluşmuş ve olay adliyeye sevk edilmiş durumda. Şu an için bir gözaltı yok ama iddialar doğruysa gerekli işlemler yapılacak ve en yakın süreçte sonuçlandırılacaktır" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

AYLARCA SÜRSE BİLE:

ona verilecek en iyi ceza yanan bütün alanı tekrar ağaçlandırması olur bence

18
0
yanıtYanıtla
Nevşehirli:

O yetmez birde büyütüp sulayacak esgi haline gelene kadar !!!

yanıt0
yanıt0
bencede:

yada onu da yanan alanda yakacan

yanıt1
yanıt0
DERS OLUR:

TÜM MALVARLIĞINA EL KONUP FİDAN ALINSIN

8
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

İbretlik bir ceza olmalı. Kaza sonucu bile olsa affı olmamalı.

6
0
yanıtYanıtla
turko:

nerdesin devllet baba

4
0
yanıtYanıtla
Adil:

Çikan yanginlarin arkasindan dikilen yapılan havuzlu villalar yagını çıkaranlarin adresidir.

4
0
yanıtYanıtla
Ad:

Ormanı yakanin Allah bu dünyada Bin türlü belasini versin .Ulan pis mahluklar yaktiniz da elinize ne geçti sonunuzu hazirliyorsunuz ebenso Cehennemlik olursunuz inşAllah

4
0
yanıtYanıtla
HASAN HÜSEYİN:

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ HEMEN VE ÇOK ACİL BİR YASA ÇIKARTMALI YANAN ORMAN ARAZİSİNE HİÇ BİR ŞEKİLDE İMAR İZNİ VERİLMEMELİ BU YASA TEKLİFİNE HANGİ PARTİ DESTEK VERMEZ İSE BİLİNMELİDİRKİ O PARTİ BU YAKMA İŞİNİN ARKASINDADIR ÇÜNKÜ KASTEN VE CANİCE ALLAHTAN KORKMAYANLAR TARAFINDAN YAKILDIĞI AÇIK VE NET ORTADA

2
0
yanıtYanıtla
SGt:

Yanan yerlere avm ve villa yapın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title