Haberler

Düğün dönüşü 100 metreden uçuruma yuvarlandılar: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Düğün dönüşü 100 metreden uçuruma yuvarlandılar: 2 ölü, 1 yaralıZONGULDAK - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu panelvan sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu yaklaşık 100 metreden yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Düğün dönüşü 100 metreden uçuruma yuvarlandılar: 2 ölü, 1 yaralı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, düğünden dönenlerin içinde bulunduğu panelvan sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu yaklaşık 100 metreden yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada, Edanur Erdoğan ve Dilara Altay kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat 03.00 sıralarından Kozlu ilçesine bağlı Ense köyü yakınlarında meydana geldi. 31 yaşındaki Sedat K. idaresindeki 14 AAF 453 plakalı panelvan, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil servis, acil arama kurtarma jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, kaza mahalline inerek otomobile ulaştı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından sürücü Sedat K. ile Dilara Altay ve Edanur Erdoğan olay yerinden halatlar yardımı ile yola çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan 21 yaşındaki Edanur Erdoğan ve Dilara Altay kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sürücü Sedat K.'nin ise yoğun bakım ünitesinde olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title