Haberler

Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 14 Ağustos Çarşamba güncel döviz kurları

Dolar bugün ne kadar oldu merak ediliyor. Bayram öncesinde 5,45 TL'ye kadar gerileyen dolar, Arjantin'de seçim sonuçları sonrasında yükselişe geçti ve 5,57 liraya kadar yükseldi. Euro ise 6,23 TL'ye çıktı. Peki, dolar ne kadar oldu, dolar kaç lira? İşte 14 Ağustos Çarşamba günü güncel döviz kurları...

Dolar/ TL oranındaki düşüş bayrama kadar devam etmiş ve 5,45 liraya kadar gerilemişti. Arjantin'de yapılan ön seçimi muhalefetteki "Herkesin Cephesi" koalisyonu lideri Alberto Fernandez'in önde bitirmesine piyasalar sert tepki verdi. Sonucunda ise dolar ve Euro yükselişe geçti. Dolar 5,57 TL'yi görürken Euro 6,23 TL oldu. Peki, dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? İşte 14 Ağustos Çarşamba güncel döviz kurları...

14 AĞUSTOS CUMA DOLAR NE KADAR OLDU?

Serbest piyasada döviz kurları şöyle;

DÖVİZALIŞSATIŞ
Dolar5,57785,5798
Euro6,23106,2358
Sterlin6,70866,7422

Dünyadaki, Türkiye'deki ekonomik ve politik gelişmeler doğrultusunda Dolar ile Euro kuru anlık değişim göstermektedir. Dolar ile Euro'nun TL karşısında değişimini ve güncel döviz kurlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

ARJANTİN SEÇİMLERİ DOLARI YÜKSELTTİ!

Dolar kuru bayram öncesi 5.45 altına dahi indi ancak ABD ve Çin arasında kızışan ticaret savaşı nedeniyle diğer gelişmekte olan ülkelerin geneli olumsuz etkileniyor.

Türkiye, Singapur ve Hindistan'da piyasalar Kurban Bayramı, Japonya'da da Dağ Günü (Bayramı) nedeniyle kapalı. Piyasalarda Arjantin'deki beklenmedik öncü seçim sonuçlarının etkisi görülüyor. Yüzde 30 düşen Arjantin pesosu öncülüğünde, gelişmekte olan ülke paraları aşağı yönlü seyrediyor.

12 Ağustos günü, sığ piyasada dolar 5.56 ve Euro 6.24'ün üzerini gördü. Küresel resesyon endişeleriyle bir süredir yoğun talep gören spot altın fiyatı bir ara tekrar 1500 dolar altına gevşese de 1500 üzerinde tutunmayı sürdürüyor. Gram altın fiyatı ise 269 TL civarında.

Ülkede 27 Ekim'de yapılacak devlet başkanlığı seçimi tek turda kazanmak için adaylardan birinin yüzde 45'in üzerinde oy alması yeterli. Adayların bu yüzdenin altında kalması durumunda ikinci tur seçimler 24 Kasım'da yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title