Haberler

İsmail Küçükkaya felaketin eşiğinden döndü: Uçak ve helikopter az kalsın çarpışıyordu

Güncelleme:

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya, dün akşam saatlerinde Bodrum'da facianın eşiğinden dönüldüğünü açıkladı.

Küçükkaya, kişisel Twitter hesabında, "Bodrum'da büyük tehlike atlatıldı. İstanbul'a gitmek üzere yolcularını alan 18.40 Dicle isimli uçak tam havalanmak üzereydi ve hızını almışken bir helikopterin inişine denk geldi. Pilot ani refleksle uçağa son anda fren yaptırdı. Yolcular uçaktan indirilip salona alındı" ifadelerini kullandı.

Bodrum Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü: Uçak ve helikopter az kalsın çarpışıyordu

KULEYE SİTEM, THY PİLOTUNA TEŞEKKÜR

Küçükkaya, tahliye edilen yolcuların, kulenin bu karışıklığı fark edememesinden yakındığını bildirirken, "Yolcular, dikkati ve refleksi nedeniyle THY uçağının pilotuna teşekkür ediyorlar" dedi.

Bodrum Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü: Uçak ve helikopter az kalsın çarpışıyordu

Bodrum Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü: Uçak ve helikopter az kalsın çarpışıyordu

Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Hatemi de, Küçükkaya'nın paylaşımına yorum yaparken, "Sevgili İsmail Bey tam uçağa binerken içime kaza ihtimali doğdu. Dua ile girdim ve uçak havalanırken de devam ettim, uçak birden piste sert bir iniş yapıp hızla yürümeye başladı. Ani fren yapınca da helikopterin üzerimizde iniş yaptığını öğrendik, Bodrum hava alanındayız, sevgiyle" diye belirtti.

Bodrum Havalimanı'nda felaketin eşiğinden dönüldü: Uçak ve helikopter az kalsın çarpışıyordu

METİN AROLAT DA UÇAKTAYDI

Yönetmen ve şarkıcı Metin Arolat da, uçakta olduğunu belirterek, o anları sosyal medya hesabından anlattı. Pilotun freniyle kurtulduklarını ifade eden Arolat, "Galiba artık hayatımızı kaptanımız Hüdaverdi Atasoylu'nun bu refleksine borçluyuz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (43)

KEŞKE ÖLSEYDİN:

KEŞKE ÖLSEYDİN BE , ZATEN VATANA MİLLETE ZARAR ZİYANSIN , AMERİKAN KANALINDA TÜRKİYEYİ KÖTÜLÜYORSUN , KEŞKE ÖLSEYDİ

15
36
yanıtYanıtla
hava bozuk:

eğer insanlara zarar gelseydi. namına kar yağardı senin de utanmaz adam. burada bir kaza ihtimalinden söz ediliyor. ne alaka şimdi vatan millet deyip suyun akışını değiştiriyorsun. ne kadar vicdansızmışsın .

yanıt9
yanıt5
kral:

sen ne ayaksın trol

yanıt8
yanıt8
AMERiKANYA''YA MEYDAN OKUYAN:

Çilli Bop Bop Bop. . . aman çilli çilli, yarın olmaz şimdi, çilli Bop Bop Bop. . . .

yanıt2
yanıt3
emre:

sen tam bır ot beyınlısın uzulerek söylüyorum

yanıt0
yanıt3
su savaşları:

tövbe etmeden gidecekti tövbe et ve İSLAMA YÖNEL PİŞMAN OLMADAN İSMAİLKARDEŞ

17
15
yanıtYanıtla
ZiLKAFA:

Tövbe etmeden gidecekse belki de cehenneme gidecekti; ama SANA NE bundan?

yanıt6
yanıt4
vatandaş:

bu kişinin böyle şeyleri haber yapması THY yi dolayısıile Türkiyeyi kötülemekten başka bişey degildir. Ama unutmayalım Türkiye büyüktür böylelerinin zamanı geldiginde hesabı kesilir.

11
17
yanıtYanıtla
bin ali in ali:

vatandas ta nere vatandasi, eskiyamisin sen hesap kesiyorsun, delikanli adamsan adini tlf numarani adresini yaz kim kimin hesabini kesiyor, haydut herif. alimissiniz hic birsey anlatilmasin gercek haberler yapilmasin, kafanizi kuma gommeye devam edin

yanıt1
yanıt0
Nokta:

Yazık sana.

yanıt0
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title