Haberler

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın ayrıldığı iddia edildi

Güncelleme:

Uzun süredir aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinden kötü haber geldi. Çiftin ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

2018'in en sürpriz aşklarından olan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinden hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü çiftin 2018'de başlayan büyük aşklarında çıkmaza girdikleri iddia edildi.

AYRILIK KARARI ALDILAR

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, magazin gündemine bomba gibi düşen iddiada bulundu. İkili, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin ayrılık kararı aldığını ve bu kararlarını yakın çevreleriyle paylaştıkları yönünde duyumlar aldıklarını söyledi. Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz'ın evinden ayrıldığı da gelen bilgiler arasında.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrıldı

"HAYRANLIKLA BAKARDIM"

Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yaşadığı 1.5 yıllık ilişkisini şu sözlerle anlatmıştı: Tanışıklığımız 90'lı yıllara dayanıyor. Defne'yi yıllardır uzaktan görür ve hayranlıkla bakardım, ama yakın bir arkadaşlığımız yoktu. Defne şahane bir insan. Çok iyi anlaştığım biriyle çok olgun bir birliktelik yaşıyorum. Muhabbetimiz çok değerli. Bizi kıymetli kılan şey benim onu, onun beni beğenmesi değil. İkimiz birlikteyken kendimizi ne kadar iyi hissettiğimiz.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrıldı

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500

Yorumlar (43)

metin:

çok üzüldüm nasıl ağlıyorum bir bilseniz gözüm de göz yaşı kalmadı

37
1
yanıtYanıtla
ADANALI66:

Ne bekleniliyordu ki ? Simdi aradan 1 Ay gecmez her biri yanlarinda ''yeni Asklari'' ile görüntülenir. . . Bunlari mi kizsam yoksa bunlari böyle Haber degeri varmis gibi önümüze getirenleri mi bilemedim. . . ALLAH bildigi gibi yapsin demek en digrusu. . .

27
0
yanıtYanıtla
uCube:

Defne, yapma kızım otur evinde kocamın dizinde. İlla başka yerlerde arama huzuru, Cem yılmaz gibi birisi veremedi ise başka hiç bir kimse veremez o huzuru sana kusura bakma. ;))) Boyunuz uzun ama aklınız çok kısa güzel kardeşlerim. Allah size boy da vermiş, akıl da. Yalnız siz akıl yerine boyunuzu kullanmayı tercih etmişsiniz. :))

9
9
yanıtYanıtla
TRABZONLU061:

EVLI DEGILLERKI KOCANIN DIBINDE OTUR DUYORSUN. EVLENMEDEN BIRLIKTE YASAMAK COCUK YAPMAK MODA OLDU- YANLIS ÖRNEKLER- IKI KIZI VAR ANNALARI SEVGILI PESINDE. . . . BIRLIKTE YASAMAK NEDIR YAHU- NE GENIS MIGDELERI VAR ESKI ESLERININ - COCUKLARININ ANASINA HIC MI DEMIYOR YANLIS ÖRNEK OLUYORSUN DIYE- HA PARDON MODERNLILIK BUNA IZIN VERIYOR -ISLAH OLUN

yanıt20
yanıt1
güldüm:

abla 1. 55 boyunda ikiside :)

yanıt8
yanıt3
ASLI:

HEP AYNI PARTNER SIKIYO BE DEĞİŞİKLİK İYİDİR YENİ MACERALARINDA BOL ŞANS DİLERİM.

8
6
yanıtYanıtla
ASLIBEYYYYYYYYY:

ASLI sen büyük vebasın mikrop sun sen etrafa da saçıyorsun tedavi olman gerek en kısa zamanda. .

yanıt1
yanıt1
c e:

demekki evde sana bunlar soyletecek bi rol modelin var . .

yanıt1
yanıt1
Adım önemli değil:

Bunlar müslüman ülkenin gençlere verdiği kötü ÖRNEK. . . . . .

9
3
yanıtYanıtla
Can:

Defne hanım ceme nasıl aşık oldun şaşırdım

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title