Haberler

Beşiktaşlı taraftarlar ile Chelseali taraftarlar arasında dostluk rüzgarları!

Güncelleme:

Süper Kupa mücadelesi için Beşiktaş'ta toplanan Chelseali taraftarlar, siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte tezahürat yapıp fotoğraf çektirdi.

Liverpool ile Chelsea arasında Vodafone Park'ta oynanacak olan Süper Kupa maçına saatler kala İngiliz taraftarlar İstanbul sokaklarında.... Liverpool taraftarları Taksim civarında maçı beklerken Chelsea taraftarları ise Beşiktaş'ta bulunuyor.

Maçı bekleyen Chelseali taraftarlar, Beşiktaş forması giyen taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve tezahürat yaptı. O anlar kameralara işte böyle yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

LİVERPOOL 8 TİNERSPOR 0:

8taş kendilerine 8 tane atanlar ile olacak değil tabiki LİVERPOOL beşiktaşın ismini değiştirdi 8taş yaptı daha ne yapsın TİNERCİLERE

10
11
yanıtYanıtla
AlpBjk:

Sonra o Liverpool u ne yaptık. Uefa dan eledik.

yanıt0
yanıt0
8-0:

"Düşmanimin düşmani dostumdur" anlayişi

12
3
yanıtYanıtla
CIMBOMLU:

neden acaba ??????????? :))))))

6
4
yanıtYanıtla
K.b:

Tabiki chelsea

3
6
yanıtYanıtla
Tabiki:

Istanpool

yanıt0
yanıt2
SERACETTİN ŞERDENGEÇENBE:

ADAMLARA TİNER ÇEKMEYİ Mİ ÖĞRETİYORSUNUZ.

4
4
yanıtYanıtla
dürbünlü:

çelsi candır, gerisi hayacandır

6
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Orası beşiktaş deyilde 8taş olduğu için gayet normal,ama fazla hayale kapılmayın tinerciler liverpol dostunuzun içinden geçecek

2
3
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı ÇAKAROĞLU:

Biz Beşiktaş olarak liverpool a 8-0 yenildik evet ama daha sonra onları yenip penaltılarla eleyip intikamını aldık. Peki sen renkli olarak Beşiktaş haberinin altında ne aranıyorsun. Uzasana kendi takımına.

yanıt2
yanıt2
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title