Haberler

İstanbul Havalimanı'nda bir araç çalışanların üzerine düştü: 1 kişi can verdi

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'nda TGS'ye ait bir araç, çalışanların üzerine düştü. Korkunç olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Havalimanı'nda, Türk Hava Yolları'nın (THY) iştiraki olan yer hizmetleri şirketi TGS'ye ait araç bakım atölyesindeki bir araç çalışanların üzerine düştü. Korkunç olayda 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçinin de ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

2 AY ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞTI

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen işçinin adının Mümin Özgül, hayatını kaybeden işçinin ise Erkan Sengül olduğu belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Sengül'ün 2 ay önce TGS'de işe başladığı bilgisine ulaşıldı.

İstanbul Havalimanı'nda bir araç çalışanların üzerine düştü: 1 kişi can verdi

"SAVCI OLAY YERİNE GEÇ GELDİ" İDDİASI

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre kaza sonrasında savcının olay yerine beklendiği ancak uzun süredir kaza yerine gelmeyen savcı nedeniyle Sengül'ün cansız bedeninin bekletildiği öğrenildi. Savcının 15:00 sularında olay yerine gelmesiyle cenaze uzun bekleyişin ardından kaldırıldı. Öte yandan olay yerine gelen kazazede yakınlarının sinir krizi geçirdiği sağlık personeli tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Öte yandan havalimanı içinde 2 dakikalık mesafedeki ambulansın olay yerine 25 dakika sonra gelmesinin tepkilere neden olduğu kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (50)

Git gel altı saat havaalanı:

Buraya yolcu olarak gidip gelen iyi bilir nasıl bir işkence olduğunu.

54
28
yanıtYanıtla
borucu:

çocuk parkımı zannettin avrupanın en büyüğü, ufkun almıyor değil mi?

yanıt7
yanıt13
Kardelen:

Aynen katılıyorum bunun kışı’da var .

yanıt12
yanıt2
Makine:

Bir an önce metro yapilip ulasim sorunu halledilmeli. . . . .

yanıt8
yanıt0
borucu:

sen sanırım büyük fetişisin kardeşim ama biz işleviyle ilgileniyoruz

yanıt0
yanıt2
Başka yer mıi yoktu Yeşilköyün suçu ne:

Bu havaalanı Eylül ile nisan aylarında her türlü kazaya açık olacak.Başta kuş göçleri ve hava şartları sorun oluşturur ..

44
24
yanıtYanıtla
Erol erol:

Anlıyormusun diyicem ama anlamadığın kesin yeşilköy yetmiyordu mal kafalılar bir hizmete muhalefet olmak için her defasında konuşmanıza gerek yok ama siz hep konuşuyorsunuz sanki kaza ile havalimanın yerinin ne alakası var kaza olunca yeşilköyde de olur başka yerdede ama bilinki siz ne kadar konuşursanız konuşun orayı işletenler fare ve dağ durumundalar siz muhalif olmanız onların umrunda değil

yanıt0
yanıt1
ALİ ZAT:

Sen üzülme bu sorun tüm havaalanları için mümkün. Yeşilköyde bir emlağın var veya içimizdeki irlandalı lardansın herhalde

yanıt0
yanıt1
eser:

Doğa bilimciler, hava alanları yapımında uzmanlar arkadaşlar. Tarih bile vermiş. Cahillik tam da budur. Hem bilgisiz olmak hemde bilgin varmış gibi sorumsuzca ahkam kesmek.

yanıt2
yanıt4
havaalanı veteriner müdürlüğü:

O konuda önlem almış bulunmaktayız havaalanı bünyesinde 1000 civarında atmaca beslemekteyiz mehmet cengiz rizeden getirdi atmacaları. kuş göçleri baladımı hemen atmacaları karşı önleme salıyoruz yön değiştiriyorlar kuşlar

yanıt12
yanıt5
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title