Haberler

Bakan Kasapoğlu, maç öncesi Taksim'de taraftarlar ile bir araya geldi

Güncelleme:

Beşiktaş Vodafone Park'ta oynanacak UEFA Süper Kupa maçı öncesinde Taksim Meydanı'nda Liverpool ve Chelsea taraftarlarıyla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, müsabakayla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Beklentimiz bizim dostluğun kazanması, kardeşliğin kazanması" dedi. Beşiktaş Vodafone Park Stadyumu'nda Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa müsabakasına saatler kaldı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, maç öncesinde Taksim Meydanına çıkarak burada toplanan taraftarlarla bir araya geldi. Meydanda yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Kasapoğlu, taraftarlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

"BİZ ÜLKE OLARAK HER TÜRLÜ ORGANİZASYONU GÜZEL YAPACAĞIMIZI İSPAT ETTİK" Müsabakayla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, maçın İstanbul'da oynanmasıyla birlikte insanımızın güzel bir sorumluluğu yerine getirdiğini ifade ederek, "İnsanımızın ev sahipliğiyle birlikte bu güzel sorumluluğu çok güzel yerine getirdiklerine inanıyoruz. O yüzden de ayrıca müteşekkiriz. 2020 Mayıs ayından biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi Olimpiyat Stadımızda gerçekleştirilecek. Türkiye Futbol Federasyonumuz bu noktada daha güzel şekilde bu müsabakaya ev sahipliği noktasında hummalı bir çalışma yaptı. Bu anlamda inşallah mayıs ayında da çok güzel bir müsabaka hepimizi bekliyor. Bizim ülke olarak her türlü organizasyonu güzel yapabileceğimizi ispat ettik. Bundan sonra da yapabileceğimizi de dünya biliyor. Hem görüyorlar hem tecrübe ediyorlar. Tabii ki kazanan ülkemizde gerçekleştirildiği takdir de bütün organizasyonlar dünya sporu olacaktır" dedi.

"BEKLENTİMİZ DOSTLUĞUN, KARDEŞLİĞİN KAZANMASI VE REKABETİN SAHADA EN GÜZEL ORTAYA KONULMASI" Karşılaşmayla ilgili düşüncelerini aktaran Bakan Kasapoğlu, "Tabii ki beklentimiz bizim dostluğun kazanması, kardeşliğin kazanması rekabetin saha da en güzel ortaya konulması. Tabii ki yıldızları izlemek o anlamda rekabetin yoğun olacağını gösteriyor. Bu da tabii her alanda kaliteli olduğu için biz rekabetin yanında ki centilmenliği de vurgu yapıyoruz. Rekabet kardeş ve dost olduğumuz daha güzel ben onu temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

(Davut Has - Sümer Avcı/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title