Haberler

Süper Kupa maçı öncesi Taksim'de cam bardak yasağı!

Güncelleme:

İstanbul'da gerçekleşen Süper Kupa maçı öncesi Taksim'deki mekanlara alkollü içecekler için cam bardak yasağı geldi. Yasağın ardından bar ve kafeler, alkollü içecekleri plastik bardaklarla servis etmeye başladı.

"YARALANMALARIN ÖNÜNE GEÇİLMİŞ OLDU"

Yasak ile ilgili yorum yapan Taksim esnafı, "Uygulamayı tatsız bir olay yaşanmaması adına uygun buluyoruz. Uygulamayla birlikte bir kavga sırasında yaralanmaların önüne geçilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

Süper Kupa maçı öncesi Taksim'de cam bardak yasağı!

ESNAF ALIŞVERİŞ YAPAN TARAFTARLARIN İLGİSİNDEN MEMNUN

İngiliz takımları Chelsea ve Liverpool arasında Beşiktaş Vodafone Park'ta gerçekleşecek olan maç, saat 22:00'de başladı. İki takımın taraftarları günün erken saatlerinde Taksim'i stat çevresini ve Beşiktaş Köyiçi'ni doldurdu. Gönüllerince eğlenen taraftarlar, Türk mutfağının da lezzetlerini tatmayı ihmal etmedi. Stat etrafında ve Taksim'de iki takımın taraftarları dostluk görüntüleri verdi. Beşiktaş esnafı da maç saatinden önce semti dolduran ve alışveriş yapan taraftarların ilgisinden son derece memnun olduğunu ifade etti.

Süper Kupa maçı öncesi Taksim'de cam bardak yasağı!

Süper Kupa maçı öncesi Taksim'de cam bardak yasağı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (6)

Protester:

anlamsız bir yasak olmuş, cafe lerin sandalyeleri, kültablaları, çatal bıçaklar, adamlar şişe bira isteseler kağıt şişelere mi koyacaklardı, masaları da mı kağıttanmış ki bardaklar yasaklanmış. Bunlar eğer holigansa yerden kaldırım taşını söker yine yapar yapacağını. Boşu boşuna Türkiye de ki turizm hizmetini kötüleştirmişler. Adamlar şimdi gittikleri yerlerde Türkiye de servisler kağıt bardaklarla yapılıyor demezler mi?

7
21
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ne tarihi maci? 1972 den bu yana her yil yapilan müsabaka. Ne kadar büyüttünüz alti üstü her sene oynana süper kupa.

7
10
yanıtYanıtla
İsmini vermek istemeyen izleyici:

Boş muhabbet, olursa bir tek bizim türkiye de olur :))

3
4
yanıtYanıtla
MURAT ALİ AKDAĞCIK:

MEDENİ ÜLKELER ÇIKTI AYA BİZ AYNI YOLDA KALDIK HALA YÜRÜYORUZ YAYA, . .

0
2
yanıtYanıtla
metin:

Sanki medeni ülkelerde her şey süper laf sıçtı bal kabağı Kapıkuleden dışarıya çıktınmı hiç git Avrupaya gör bakalım nasıl kavgalar oluyor boş boş konuşacağına sen bu beyinle yaya değil emekliyemezsin bile sanki sen uzaya çıktın laf olsun diye yorum yapmışsın

yanıt2
yanıt0
Ee:

Yeni bisey degil avrupada stad ve cevresinde 20 yildir uygulanan biseyin anlamini yenimi kavradiniz iyi kavramlar size

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title