Haberler

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

Güncelleme:

Vodafone Park'ta oynanan Süper Kupa'da, Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea karşı karşıya geldi. 120 dakikası 2-2 sona eren maçın penaltılarında Chelsea'yi 5-4 mağlup eden Liverpool, kupanın sahibi oldu. Liverpool'un golleri 48 ve 95. dakikalarda Sadio Mane'den gelirken, Chelsea'nin gollerini 36. dakikada Giroud ve 101. dakikada penaltıdan Jorginho kaydetti.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

ABRAHAM PENALTIYI KAÇIRDI

Liverpool'da Firmino, Fabinho, Origi, Alexander-Arnold ve Muhammed Salah penaltı atışlarını gole çevirdi. Chelsea'de Jorginho, Barkley, Emerson ve Mason Mount topu ağlara gönderirken Abraham son penaltıyı Adrian'a nişanladı.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

KARŞILAŞMAYI KADIN HAKEM YÖNETTİ

İki takım arasındaki önemli maçta kadın hakemler görev aldı. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonundan kadın hakem Stephanie Frappart yönetti. Frappart'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Manuela Nicolosi ve İrlandalı Michelle O'Neill gerçekleştirdi.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Karşılaşma öncesinde ve sırasında Vodafone Park'ın yanı sıra taraftarların yoğunlaştığı bölgelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçı nedeniyle kentte 15 bin polis görevlendirildi. Stat ve çevresinde 8 bin 500 polis güvenliği sağladı. Kent geneli havalimanı, meydanlar ve otellerde olmak üzere toplam 15 bin polis maç için görev yaptı.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

DÜNYA İSTANBUL'DAKİ MAÇI İZLEDİ

Avrupa futbolunun bu önemli gecesinde dünyadaki futbolseverler, Vodafone Park'taki maçı izledi. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre İstanbul'daki mücadele, Avrupa'nın yanı sıra Afrika, Asya, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Orta Doğu ve Okyanusya'nın tamamında yer alan 215 ülkede naklen ekranlara geldi.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

MAÇA GAZETECİ AKINI

Karşılaşmayı ayrıca 300 basın mensubu yerinden izledi. Bunların büyük bölümü Türk ve İngiliz gazeteci olurken; Mısır, Fas, İran, Rusya ve Ukrayna'dan da basın mensupları karşılaşmayı takip etti.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

LİVERPOOLLU TARAFTARLAR MAÇA DAHA FAZLA İLGİ GÖSTERDİ

Karşılaşmanın oynandığı Vodafone Park tamamen doldu. Mücadeleyi 40 bine yakın taraftar izlerken, Liverpool taraftarları maça daha fazla ilgi gösterdi. Tribünlerin büyük bölümünde kırmızı formalı taraftarların olduğu görülürken, Chelseali taraftarlar tribünlerin küçük bir bölümünü doldurabildi.

Vodafone Park'taki Süper Kupa Liverpool'un!

TÜRK FUTBOLSEVERLER DE TRİBÜNDE YER ALDI

UEFA Süper Kupa mücadelesine İngiliz taraftarlar kadar Türk futbolseverler de büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor formasını giymiş taraftarlar, tribündeki yerlerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

.:

FENERDE SÜT KUPASINI KAZANDI

11
4
yanıtYanıtla
SEYİT SARI:

Şu şampiyonlar ligi finalini 80 milyon insana izlettirmeyen zihniyete yazıklar olsun

10
3
yanıtYanıtla
Cevap:

Maç şifresizdi zaten. Beinsprts da izlemediysen o senin hatan. :)

yanıt3
yanıt0
LATİF:

bu kupayı galatasarayda kazanmıştı kuşlar hayal bile edemez

9
3
yanıtYanıtla
HAKAN:

FENEVDE CUMHURİYET KUPASINDA FİNAL OYNADI

6
4
yanıtYanıtla
Yuuuh BEEE:

LIVERPOOL, ISTANBUL´U PEKTE SEVDI.

8
1
yanıtYanıtla
Haydi:

Livirpool yendi diye Türkiye de enflasyon mu düştü milleti uyutmaya devam

6
3
yanıtYanıtla
Ali:

Herşey güzeldide o saha neydi öyle be Allahtan köstebek çıkmadı fare tarlasına dönmüş hiç yakışmadı

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title