Haberler

Yeni Malatyaspor-Partizan maçına doğru - Partizan Teknik Direktörü Milosevic

Güncelleme:

Partizan Teknik Direktörü Savo Milosevic, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, bazı yeni şeylerle sürpriz yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Partizan Teknik Direktörü Savo Milosevic, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, bazı yeni şeylerle sürpriz yapmaya çalışacaklarını belirtti.

Milosevi, Yeni Malatya maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Yeni Maltya Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

İlk maçı 3-1 kazandıklarını ve her iki takımında bir birini tanıtıklarını söyleyen Milosevic, "Biz onlara onlar da bize sürpriz yapamaz. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı sahada göstermek istiyoruz." dedi.

Milosevic, ilk maçta istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ve iyi bir skor elde ettiklerini anlatarak, yarınki karşılaşmada değişiklik yapmayı düşünmediklerini belirtti.

Bir basın mensubunun Yeni Malatyaspor taraftarların oluşturduğu atmosferin Partizan takımı üzerinde etkisi olur mu, şeklindeki soruya Milosevic, şu yanıtı verdi:

"İlk maçtaki skoru kafamızdan silmemiz lazım. Yarın, bir önceki maçta yaptığımız şeyleri tekrar tekrar yapmaya çalışacağız. Bazı yeni şeyler, sürpriz yapmaya çalışacağız. Biz Sırbistan'da taraftarlardan çok şey gördük, taraftarlar bizi korkutamaz, önemli olan saha."

Milosevic, kendisine sorulan "Sırp ligi ve UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda mücadele ediyorsunuz, haftada 2 maç yapıyorsunuz, zor olmuyor mu" sorusuna, "Hayatta kolay bir şey yok. Bizim belli bir kadromuz yok, 2-3 tane yeni oyuncu bize geldi. ilk 11'i kurmadık, o yüzden sürekli değişiklik yapmamız lazım. Bizde elimizdeki oyuncularla en iyi oyunu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Takım oyuncusu Aleksandar Stevanovic ise kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade ederek, "İlk karşılaşmadan daha zor bir maç bizi bekliyor. Çünkü deplasmanda oynuyoruz. Rakip takımın taraftarlarının önünde oynuyoruz. Biz kendimize güveniyoruz, Belgrad'da gösterdiğimiz oyunu burada gösterirsek, bizim için çok iyi olur." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin "geçen maçın kahramanıydınız, bu karşılaşmada da öne çıkacak mısınız" sorusuna Stevanovic, "Yarın bizim takım olarak oynamamız lazım. Kimin kahraman olacağının bir önemi yok, önemli olan bizim turu geçmemiz." cevabını verdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title