Haberler

Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 15 Ağustos Perşembe güncel döviz kurları

Güncelleme:

Dolar bugün ne kadar oldu merak ediliyor. Dolar/TL oranı 5,59 idi. Fakat düşüşe geçerek 5,57'ye geriledi. Euro ise 6,24 TL'den 6,21 liraya düştü. Peki, dolar ne kadar oldu, dolar kaç lira? İşte 15 Ağustos Perşembe günü güncel döviz kurları...

Dolar, düşüşünü bayramdan önceye kadar devam ettirmiş ve 5,45 liraya kadar gerilemişti. Fakat Arjantin'de ön seçimi muhalefetin önde bitirmesi sonrasında dolar/TL oranı yükselmeye başlamış ve 5,60'a dayanmıştı. Piyasaların açılması ile birlikte dolarda düşüş başladı ve şu sıralar 5,57 liraya kadar geriledi. Euro ise sabah açılışına göre %0,6 oranında kayıp ile 6,21 liraya geriledi. Peki, dolar ne kadar oldu? Dolar kaç lira? İşte 15 Ağustos Perşembe güncel döviz kurları...

15 AĞUSTOS CUMA DOLAR NE KADAR OLDU?

17.42 itibariyle serbest piyasada döviz kurları şöyle;

DÖVİZALIŞSATIŞ
Dolar5,58065,5826
Euro6,20326,2053
Sterlin6,74316,7769

Dünyadaki, Türkiye'deki ekonomik ve politik gelişmeler doğrultusunda Dolar ile Euro kuru anlık değişim göstermektedir. Dolar ile Euro'nun TL karşısında değişimini ve güncel döviz kurlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

ARJANTİN SEÇİMLERİ DOLARI YÜKSELTTİ!

Dolar kuru bayram öncesi 5.45 altına dahi indi ancak ABD ve Çin arasında kızışan ticaret savaşı nedeniyle diğer gelişmekte olan ülkelerin geneli olumsuz etkileniyor.

Türkiye, Singapur ve Hindistan'da piyasalar Kurban Bayramı, Japonya'da da Dağ Günü (Bayramı) nedeniyle kapalı. Piyasalarda Arjantin'deki beklenmedik öncü seçim sonuçlarının etkisi görülüyor. Yüzde 30 düşen Arjantin pesosu öncülüğünde, gelişmekte olan ülke paraları aşağı yönlü seyrediyor.

12 Ağustos günü, sığ piyasada dolar 5.56 ve Euro 6.24'ün üzerini gördü. Küresel resesyon endişeleriyle bir süredir yoğun talep gören spot altın fiyatı bir ara tekrar 1500 dolar altına gevşese de 1500 üzerinde tutunmayı sürdürüyor. Gram altın fiyatı ise 269 TL civarında.

Ülkede 27 Ekim'de yapılacak devlet başkanlığı seçimi tek turda kazanmak için adaylardan birinin yüzde 45'in üzerinde oy alması yeterli. Adayların bu yüzdenin altında kalması durumunda ikinci tur seçimler 24 Kasım'da yapılacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title