Haberler

Süper Kupa finalinde sahaya atlayan Ali Abdüsselam Yılmaz kimdir?

Ali Abdüsselam Yılmaz, dün Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynana UEFA Süper Kupa final maçında sahaya atlayarak gündeme oturdu. Ünlü youtuberın yaptığı bu hareket, birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Ali Abdüsselam Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır?

Dün tüm dünyanın gözü Vodafone Park'ta oynana UEFA Süper Kupa final maçında idi. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea, Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. İsmi Ali Abdüsselam Yılmaz olan youtuber, maçın 14. dakikasında takipçi sayısını artırmak için sahaya atladı. Yaptığı bu hareket ile inanılmaz sayıda tepki ile karşılaşan Ali Abdüsselam Yılmaz ismi merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Ali Abdüsselam Yılmaz kimdir, kaç yaşındadır?

ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ KİMDİR?

Ali Abdüsselam Yılmaz, Youtube'da Deli mi ne? adlı bir kanalın sahibi. Aslen Adanalı olan youtuber, Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu beden eğitimi bölümünden mezun oldu. Dün akşama kadar 5 milyon takipçisi olduğu söylenen Fester Abdü kullanıcı adlı youtuber, 1993 doğumlu.

Süper Kupa finalinde sahaya atlayan Ali Abdüsselam Yılmaz kimdir?

Ali Abdüsselam Yılmaz, bir dönem Show TV'den rekor tazminat kazanarak gündeme geldi. Survivor 2018 All Star yarışmasına katılacağı ise sadece iddia olarak kaldı.

Süper Kupa finalinde sahaya atlayan Ali Abdüsselam Yılmaz kimdir?

Günümüzde yaşantısını Antalya'da sürdüren, Ali Abdüsselam Yılmaz'ın Youtube kanalı ise Deli Mi Ne?'dir. Youtube fenomeni, Fester Abdü, okuduğu üniversitenin kano takımında bir çok yarışa katılmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Ayrıca Türkiye Kano Milli takımı sporcusudur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title