Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir: 2028'i istediğimizi UEFA'ya ilettik

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Anadolu Ajansı Spor Masası'nın konuğu oldu. İşte Özdemir'in açıklamaları:

"Süper Kupa organizasyonunu çok başarılı bir şekilde tamamladık. Hiçbir olay olmadı. Spor Bakanımız taraftarlarla birlikteydi. Taksim'den stadyuma taraftarlarla geldi. Gerçekten çok güzel bir gece yaşadık. Biz Türkiye olarak organizasyonu çok iyi yaptığımızı gösterdik. Altyapımız çok iyi, yollarımız, otellerimiz.

"SÜPER KUPA ÇOK İYİ BİR REFERANS OLDU"

2024 için mücadele ettik. Rakibimiz Almanya'ydı. Biz şu anda organizasyonlara hazırız. Bizim hedefimiz belli. Biz duran bir millet değiliz. Daima ileriye giden bir milletiz. Hedef şimdi 2028'i almak. İlk hedefimiz budur. Bunu da UEFA yetkililerine söyledik. Bir yemek yedik. Çok güzel organizasyon yaptık. Onları adeta büyüledik. Türkiye olarak 2028'e hazırız. Bunu layıkıyla yaparız. Süper Kupa da çok iyi bir referans oldu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir: 2028'i istediğimizi UEFA'ya ilettik

"14 MİLYAR LİRA BORCUN YÜZDE 80'İ 4 BÜYÜK KULÜBE AİT"

Artık kulüpler fazla harcama yapamayacak. UEFA'dan ceza gelmesinden önce biz işin takipçisiyiz. Para cezaları, kadro kısıtlamaları dahil, puan silmeye kadar çok önemli cezaların olacağı bir talimatnameyi yayınladık. Durum eskisi gibi değil. Borçlar hızla tırmandı. 14 milyar TL borcun yüzde 80'i 4 kulübe ait. Bir facia da o. Bizim için büyük bir ikaz. Öyle bir duruma gelebiliriz ki 4 takımımız bile ceza alıp Avrupa kupalarına gidemeyebilirdi.

"TÜRK FUTBOLUNUN KANAYAN YARASI"

Spor Yasası gündemde. 6222'de açıklar vardı. Otobüsle gelince ve toplanma yerlerinde olaylar oluyordu. Şimdi hepsi disipline ediliyor. Bu konu sırada. Gençlik ve Spor Bakanımız bu işin üzerinde. En yakın zamanda yasa çıkacak. Yöneticilerin de sorumlu olması maddesi gelecektir. Bu Türk futbolunun kanayan yarasıdır.

YABANCI SINIRI KONUSU

Ben yabancı sayısının düşürülmesinden yanayım. Bazı takımlarımız 11 yabancı ile sahaya çıktılar. Bu spor kamuoyunu rahatsız etti. İstiklal Marşımız okunurken hiçbir Türk'ün olmadığını gördük. Şu anda yabancı kuralıyla ilgili net bir karar vermemiz mümkün değil. Nasıl etkilendiğini görmemiz gerekiyor. Hepsini gördükten sonra karar verilecek."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
500

Yorumlar (10)

koloraw:

TERİMİN ÖLDÜĞÜ HABERİNİ OKUDUM DOĞRU MU :)

4
6
yanıtYanıtla
BLACKEAGLE:

SÖYLESEN DE SÖYLEMESEN DE ZATEN VERMİYORLAR AMA İNŞALLAH VERİRLER SADECE BİR SÜPER KUPA FİNALİ 100 MİLYON DOLAR SAĞLIYOSA DİĞERLERİNİ DÜŞÜNEMİYORUM

5
1
yanıtYanıtla
shamrock:

daha yabancı sınırı diyorlar yabancı sınırı olmadığı dönemde çıktı bu ülkeden kaliteli topçular hepside yurt dışında oynuyor şu anda . neden sınır istedikleri ülke marş falan değil gs birkez daha şampiyon olursa diğer klüpler batacak korkusu

0
5
yanıtYanıtla
misafir:

yahu bırakın bu işleri ülkenin dış borcu vs ortada sırf bu kupaları düzenleyeceğiz diye milyar dolarları harcadınız stadlar yaptınız futbolda bir gelişme yok katılmadığın kupayı neden düzenlemek istersiniz türk futbolu gelişmiyor gelişemiyor bırakın buişleri sizler ihalelerinize bakın cebinizi doldurun bari halka yeni fatura çıkarmayın halk aç

2
0
yanıtYanıtla
geçmişyakın:

yabancı sınırını niye getirmek istediklerini çok iyi biliyoruz . . . her konuda rezil bir ülkeyiz yazık !

0
1
yanıtYanıtla
Xmen:

Hee hemen de alırız

0
0
yanıtYanıtla
es:

yabancı sayısı azaltılsın 5 e düşsun turk futbolu artık 1990 ve 2000 yıllardakı gıbı coşku heyecan kalıte vermıyor seyırcı futboldan soguyor nedenı yabancıların cok olması her yabancı oyuncu kalıtellı deyil zaten bızde

0
0
yanıtYanıtla
İZMİR:

Bu krizde ne 2028’i? Saçmalamayın para var sanki!!!

0
0
yanıtYanıtla
kerim:

Abi yaşım 39 ve 20 yaşımdan beri bu sefer alıcaz yok olimpiyatlar kesin bizde 2000 den başlayarak adamlar vermezler. uğraşalım yıl 3100 bu sefer aldık diycez belki adamlar artık bıkınca iyice ( kendi aralarında konuşma baylar artık bütün sokaklarımızda bile yaptık artık onlara verelim zaten zamanımızın çogunu diğer gezegenlerde geçiriyouz)

0
0
yanıtYanıtla
gubu:

UEFA''ya iletmşi. . . Peçeteye yazıp istekte bulunmuş herhalde. . Bir de milliyetçiyiz ayaklarına yatmış, yok milli marşımız okunurken 11 oyuncu da yabancıymış. Her problemi çözdün de bunlar kaldı. Asıl problem bunun ve bundan önceki gibi asalaklar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title