Haberler

Süper Kupa maçında sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz: Çok heyecanlandım

Güncelleme:

Liverpool-Chelsea maçının 14. dakikasında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın emniyetteki ifadesinde, "Çok heyecanlandım, bir anda sahaya atladım ve gol sevinci hareketi yaptım. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok." dediği öğrenildi.

Dolmahçe'deki Vodafone Park'ta dün saat 22.00'de Liverpool ve Chelsea arasında UEFA Süper Kupa maçı gerçekleşmişti. Maçın 14. dakikasında bir şahıs tribünden sahaya atlayarak kuzey tribününe koşmuş, bir süre sonra da özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanmıştı. Olayla ilgili şahıs ve 4 arkadaşı statta görevli Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahsın 4.5 milyon takipçisi olan Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz (25) olduğu tespit edildi. Yılmaz, olaya karıştıkları tespit edilen E.D., Y.Y., F.Y ve C.Ö. ile birlikte Beşiktaş Polis Merkezine götürüldü.

Süper Kupa maçında sahaya giren Ali Abdülselam Yılmaz: Çok heyecanlandım

"GOL SEVİNCİ HAREKETİ YAPTIM"

Şahıslar burada ifadeleri alınarak sorgulandı. YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın emniyete verdiği ifadede, "Heyecanlandım maçın 14. dakikasında sahaya atladım. Orta sahaya koştum ve gol sevinci hareketi yaptım. Sonra kuzey tribüne doğru koşarken özel güvenlik görevlileri yakaladı. Arkadaşlarım çekim yapmış ondan haberim yok" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Liverpool Chelsea Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (65)

ad soyad:

Böyle insanları takip edenlere acıyorum.

95
7
yanıtYanıtla
ASLI:

YA SEN?????? TAKILMIŞIN BİN YILLIK ARAP YALANIN PEŞİNE GÖZ İLE GÖRÜLMEZ EL İLE TUTULMAZ BİŞEYE TAPMIŞ HAYATINI BOŞA HARCIYORSUN BENDE SANA ACIYORUM.

yanıt5
yanıt58
Hasan:

Nasıl etin kilosu 50 tl oluyor anlamış değilim zaten bu kadar mal varken ülkede

yanıt13
yanıt1
Memleketim:

Asli burdan istedigin gibi yaz. Savciliga suc duyurusunda bulunuyorum. Zannediyormusunki bulamazlar seni. Müslümanlara hakaret etmekten. Kin ve irkcilik yapmakdan ifaden alinacak.

yanıt6
yanıt7
doğruyu söyleyen:

bende sana acıyorum aslı hemde çok acıyorum.

yanıt4
yanıt42
Adınızı Yazın:

İDAM ŞART

17
8
yanıtYanıtla
Fester abdü:

Ya bi git işine, adam sahaya atladı diye idam mı edilsin

yanıt2
yanıt0
BOYBOY:

BU PALYAÇOYU TAKİP ETMEYİ BIRAKIN

24
1
yanıtYanıtla
GS TARAFTARI:

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR MAYK. BIRAK HEYECANI MEYECANI BU İŞİN ÖZETİ ŞU ; EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI.

19
0
yanıtYanıtla
bir insan:

ezik prim yapmak için kendini yaktı inşallah youtuber hesabı kapatılır

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title