Haberler

Rıdvan Dilmen: Recep Niyaz sezona damga vurur

Güncelleme:

Galatasaray'ın Denizlispor'a 2-0 mağlup olduğu mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, sezonun ilk golünü atan Recep Niyaz'a övgü yağdırdı.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Denizlispor- Galatasaray mücadelesini yorumladı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Türkiye Ligi standartlarında bir maç başladı. UEFA Süper Kupa'da toplam 3 dakika uzatma oldu, bizde daha Bismillah 5 dakika uzatma. Kalite farkı ortaya çıkıyor. Penaltı pozisyonu maçın hakemin görüş alanında. Abdülkadir Bitigen görmesi gerekeni görmedi ve büyük ihtimalle 3-4 hafta ceza alacak. Recep Niyaz bu sezona damga vurur.

"BABEL İKİNCİ SARI KARTTAN ATILMALIYDI"

İngiltere'de VAR yeni hayata girdi, paraları mı yok? Futbol öyle bir oyun oldu ki keyifleri kaçırmaya başladı. Ararsan penaltıyı bulursun. Oyuncu basmak istemiyor, bastıysa VAR çağırıyor ve penaltıyı veriyor. İtiraz edemeyiz. Ryan Babel barajda elle oynadı, ikinci sarı karttan atılmalıydı. Marcao'nun da sarısı var, sarısı olan oyuncu öyle bir hamle yapmaz. İtiraz etmeden gitti.

"GALATASARAY'IN İŞİ KOLAY DEĞİL"

Galatasaray'da geniş kadroya ihtiyaç var. En geniş kadro Başakşehir'de. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın takviyeye ihtiyacı var. Galatasaray'ın oyuncu grubu '5 maç da kaybetsek de hocamız burada' der. Ama aynı şey Ersun Hoca ve hatta Abdullah Hoca için geçerli değil. Beşiktaş bu sene şampiyonluk adayıdır, Fenerbahçe de şampiyonluk adayıdır. Trabzonspor da eksiklerini hallederse şampiyonluk adayıdır. Yani Galatasaray'ın işi geçen sene kadar kolay olmayabilir.

FATİH TERİM'E ÖVGÜ

Falcao büyük bir marka, yaşı belirli bir yere geldi ama Şampiyonlar Ligi oynayacaksınız. Büyük hava verir. Diyelim ki bir forvet aldınız ve Diagne gitmedi. 14 milyon euroyu sokağa mı atacaksınız? Fatih Hoca'nın Diagne'yi takıma alması ve oynatması doğruydu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Denizlispor Galatasaray Recep Niyaz Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

metin:

sen övgü yağdırdıysan tamamdir

3
0
yanıtYanıtla
gfb:

geçen seneye kimler çatır çatır başladı küme düştüler konuşmak için çok erken . . bugün gs gülenler geçen senede şampiyonluk dan ettik diyordu konuşmak için çok erken kendi eksiklerimize bakmamız lazım bizimde gs den aşağı kalır yanımız yok lig bu uzun maraton . . .

1
1
yanıtYanıtla
HOŞAF:

Ooo Rıdvan bey öyle bir iki maçlık Maradona’larla dolu kulüplerimiz.önemli olan tek şey istikrardır.bir Maçta güzel oynadı diye lige damga vurur diyorsunuz.yanılmaya doymadınız mı? Recep niyazın transfer geçmişine bir bakın ondan sonra yorum yapın.adam hep bedelsiz gönderilmiş.aklı başında bir insan neden acaba diye sorar ve biraz düşünür.

1
1
yanıtYanıtla
GS:

Daha dur rıdvannnn yeni başladık. Geçen senede ileri geri konustunuz yok şampiyonluk gitti falan sezon sonu bön bön baktınız kupayı alırken. İşiniz camiayı karalamak. . .

1
0
yanıtYanıtla
Uğur avcı:

Siz kendinizi şampiyon olarak mı görüyorsunuz . Siz TFF, Serkan Çınar, Okan buruk, Bülent Korkmaz’ın şampiyonluğunuz.

yanıt2
yanıt1
Uğur avcı kardeşe cevaben:

Siz değilmiydiniz hakemlerde hata yapabilir diyen en son konuşması gereken kişi sizsiniz. Gs doğranırken sesiniz çıkmıyor. Konya maçında ilk bjk maçı ve fener maçı niye sesiniz çıkmadı ben söyleyeyim sana siz bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındasınız. Allah''ın adaleti şaşmaz :)

yanıt0
yanıt0
Ergun K.:

Abartma ne denizlispordan birşey olur nede recep niyazdan bu maç başkaydı anlayana. Denizli bu futbolla küme düşer demedi demeyin. Adimi bir kenara yazın.

0
1
yanıtYanıtla
kara kartal:

Rıdvan Dilmen tv den elinde viski ile maçı izliyor canlı yayında Güntekine oyundan çıkan oyuncunun ismini soruyor her iyi oyuncu iyi yorumcu değildir

0
1
yanıtYanıtla
can:

beraber mi izlediniz yok elinde viski atma ziyaaa.

yanıt0
yanıt0
ÖJJÖÖÖÖÖöööööööjjj:

Rıdvan hayat futboldan ibaret değildir. . . şu boş hayatında başka bir şey düşünmezsin çünkü bilmediğin konuda ahkam kesip keyfine bakıyorsun. .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title