Haberler

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

Güncelleme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılarından olan Hasan Şaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Hasan Şaş, Galatasaray'ın dün Denizlispor'a deplasmanda 2-0 yenildi maç sonrasında Necati Ateş ile birlikte Denizlispor taraftarları ile tartışma yaşamıştı.

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini açıkladı.

FATİH TERİM KOVULUNCA AYRILMIŞTI

Fatih Terim'in üçüncü döneminde yardımcı antrenörlüğe başlayan Şaş, Terim'in kovulmasının ardından görevinden ayrılmıştı. Yine Fatih Terim'le birlikte önceki sezonun yarısında Galatasaray'a dönen Şaş, dün Denizli'de Denizlispor taraftarıyla tartışma yaşamıştı.

Hasan Şaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Galatasarayıma, hocama ki adam gibi adam, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

DENİZLİSPOR TARAFTARI İLE TARTIŞMA YAŞADILAR

Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Yukatel Denizlispor'un evinde Galatasaray'ı 2-0 yendiği maçın ardından Denizlisporlu bir grup taraftar ile Galatasaray antrenörleri Necati Ateş ve Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı.

Protokol tribünün altındaki localarda yer alan Denizlisporlu taraftarların söz dalaşına girdiği iddia edilen Necati Ateş ve Hasan Şaş, taraftarlara karşılık verince tansiyon yükseldi.

Hasan Şaş, Galatasaray'daki görevinden istifa ettiğini açıkladı

"BAŞKANLARINI BOŞUNA DÖVMEMİŞLER"

Denizlispor taraftarları, Galatasaray'ın iki antrenörüne küfrederken, Necati Ateş küfürler nedeniyle polislere sitemde bulundu. Olayın büyümesi özel güvenlikler ve polisler sayesinde önlendi. Tribünden sahaya indirilerek oyuncuların sahaya çıktığı körükten soyunma odalarının bulunduğu bölüme geçen Necati Ateş'in, el-kol hareketi yaparak, "Bunların başkanlarını boşuna dövmemişler demek ki" dediği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Hasan Şaş Haberler

500

Yorumlar (39)

GÖREVİNİ YAPTI GİDİYOR:

Ardından Parator, egotor Terim de gidecek belli oldu. Baktılar bu sene işe yaramayız şampiyonluk için. Topuklayıp kaçacaklar. Her maç kaybettiklerinde her tarafa saldırıyorlardı, küfürler yağdırıyorlardı. 2 tane şampiyonluk aldınız olay çıkararak, mekan basarak, tehdit ederek. Vazifenizi yaptınız gidiyorsunuz tebrikler !

22
32
yanıtYanıtla
settar ayyıldız:

her maçta olay her maçta kavga basketbol maçında bile bunlar var. yani özellikle hasan,sabri, bunun gibi sporla alakası olmayan dengesizler uzak durmayı bırak cehennemin dibine gitsinler. birde bunların ağası veya mafya mı kendini birşey sanan sözde hoca bozuntusu onunda gittiğini görürüz inş. gini

41
11
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Doğru söze ne denir Bir de bizi Fenerli olmakla suçlarlar. Kovalar külhanbeyi ni bizde takımımızı rahat rahat tutsak

yanıt8
yanıt2
Vanli:

Allah için haklısın. Basket maçında adama tokat atan Azizi mi dersin, milli maçta taraftara küfür eden emre ve volkanı mı dersin. Futbolun bu temiz yüzleri varken hasan ve sabri gibiler gitmeli!!!!

yanıt8
yanıt7
settar ayyıldız:

vanlı kardeşim bende taraf yok futbolda bunlar gibi ne kadar çirkef varsa hepsi defolsun fatih den tut emre si volkanı sabrisi hasanı, biz sizin gibi tek taraflı düşünmüyoruz bunlardan sporcu olmaz hepsinin köküne kibrit çöpü

yanıt3
yanıt2
ADINI SEN KOY.:

Sertar ayyildiz, o dedigin yere insallah sen gidersin bu senede Fenev bahcayi ve Kara kargalalari bagirta bagirta sampiyonlugu alacagiz siz yirtinin durun biz katila katila gülüyoruz.

yanıt1
yanıt4
Tim0135:

Galatasaraylı yım ailemin bir kısmı Adanalı, bu adamı zerre sevmiyorum, iyi oldu!!!

14
4
yanıtYanıtla
vanli:

Hasan''ım merak etme. Takım kazandıkça seni karalayanlar başka bir bahane peşinde koşacak. Ama GS sahada kazanarak bunların ağzının payını verecek

3
15
yanıtYanıtla
Kenan:

Sahada kazananları gördük hakem desteği çirkeflik olmayınca hiç bir şeysiniz

yanıt2
yanıt1
socar:

hehhehheh

yanıt2
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title