Haberler

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

Güncelleme:

Galatasaray'daki Hasan Şaş krizi kısa sürdü. Denizli deplasmanında tribünde rakip taraftarlarla tartışan ve Necati Ateş tarafından sakinleştirilen Hasan Şaş, ani bir kararla istifa etmişti. Sosyal medyadan kararını duyuran deneyimli antrenörün, yaşanan olaylarla ilgili yönetimden destek görmediği ve sürekli hedef haline getirildiği için bu kararı aldığı öğrenildi.

İstanbul'da dinlenirken yardımcısının kararını sosyal medyadan öğrenince Fatih Terim'in çok sinirlendiği ortaya çıktı.

FATİH TERİM'DEN TELEFON

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisinden habersiz istifa ettiği için arayıp "Bizi yıpratma ve bölme çabaları var. Bana danışmadan nasıl böyle bir karar alırsın" diye çıkıştığı Şaş, dün yine sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayıp istifadan vazgeçti. Olaya sıcağı sıcağına tepki göstermeyen sarı-kırmızılı kulüp ise dün resmi siteden bir açıklama yaptı. Hasan Şaş'a ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatılması için harekete geçildiği duyuruldu.

24 SAATE İKİ FARKLI MESAJ

17 Ağustos Cumartesi

"Galatasarayıma, hocama -adam gibi adam-, Levent kardeşime, Ümit kardeşime başarılar diliyorum. Kalbim hep sizinle, ben sevdiğime zarar vermem. Görevimden istifa ediyorum, hakkınızı helal edin. Hoşçakalın."

18 Ağustos Pazar

"Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı-kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın."

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

HASAN ŞAŞ, YAŞANANLARI ERCAN TANER'E ANLATTI

Görevinden istifa eden ve bir gün sonra istifasından dönen Hasan Şaş, Fatih Terim devreye girince kararından vazgeçmişti.

Sözcü Gazetesi yazarlarından Ercan Taner, Hasan Şaş ile yaptığı görüşmeyi anlattı. İşte Hasan Şaş'ın ağzından yaşananlar;

"Maç sonu sakindim, tebrik ettim karşı takımı tutanları. Sonra, kendini bilmez bir meczup, anneme ağza alınmayacak küfürler etti. Ben de yanımda duran Necati'ye 'Aman kardeşim olay çıkmasın, hemen soyunma odasına geçelim' dedim. O sırada 10 yaşında olan kızıma küfür ettiler. Yine kendimi sıktım. Soyunma odasına girdiğimde kendimi yere bıraktım, tam bir sinir boşalması yaşadım. Yalnızdım ve bu olayı kendimle yaşadım" ifadelerini kullandı.

"HASAN'A ATILAN MESAJLARI GÖRSENİZ İNSANLIĞINIZDAN UTANIRSINIZ"

Ercan Taner şöyle devam etti; Hasan, daha sonra bana kendisine atılan bir mesajı gösterdi. O, bende saklı. Baştan sona, küçük kızı ile ilgili, insanı kusturacak küfür, küfür. İnanın, mesajı görünce insanlığınızdan utanırsınız. 'Biz nasıl bu hale geldik' dedirten türden."

İstifa kararından geri dönen Hasan Şaş yaşananları anlattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Hasan Şaş Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (28)

dads:

her seneki anlamsız ŞOVUNUZ artık kimse yemiyor Şaş.

20
21
yanıtYanıtla
ilk:

Umarım bir gün senin de başına gelir biri çıkar tüm kutsallarına küfür eder sende şov yapmadan gülümsersin eminim.

yanıt11
yanıt14
GOKHAN:

HASAN ŞAŞ IN TARİHİ BOYUNCA VERDİĞİ EN GÜZEL KARAR DI AMA ODA ÇOK KISA SÜRDÜ . .

27
13
yanıtYanıtla
Lion king:

Tabiki tasvip etmiyoruz annene edilen küfürü kızına edilen küfürü peki neden bu hareketler ümit davalaya yapılmıyor neden ersun yanalın yardımcılarına yapılmıyor veya neden sergen yalçın ve çalışanlarına yapılmıyor. Önce bu soruyu sor kendine kendinle muhasebe yap yaşın 43 olmuş sürekli ananla kızınla anılacağına anınla anıl.

23
10
yanıtYanıtla
ecivicivokkey:

bu nasıl bir kıvraklıktır ya annene küfür etmiş hadi gidelim boşver demişmiş seni herkes biliyor iki lafından biri küfür , hasan şaş emre volkan fatih terim caner burak türk futbolunun yüz karalarıdır, bunlar her gittiği yerde olay çıkaran insanlıktan uzak varlıklardır. Futbolculuğunuz bitti antrenör olarak çirkefliğe devam. Taraftarlar arası nefreti kavgayı körükleyen sizlersiniz hep

18
12
yanıtYanıtla
HARAKET:

ALLAH AŞKINA TÜRK FUTBOLUNA VERDİGİN ZARAR YETER SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ HASAN ŞAŞ

12
4
yanıtYanıtla
Objektif:

Hasan Şaş adamdır ADAM!!

4
10
yanıtYanıtla
acıdımı:

nüfusuna al ozman. yada sen onun nüfusuna geç karısı olarak.

yanıt4
yanıt3
doğrucu hasan:

Volkan''ın anasına, kızına, karısına hem de milli maçta küfür edilirken biriniz çıkıp ayıptır demediniz. Ayrıca geçen sene kadıköyde tribüne şov yapmaya gitti hasan şaş o zaman kendisine küfür edildiğinde eli ayağı boşalmadı mı sinirden diye düşünüyor insan. Kaybettiğin maçtan sonra rakip takım taraftarını dönüp tebrik edemezsin senin işin değil. Sen anca rakip takım futbolcularını ve teknik heyetini tebrik edip soyunma odasına gidersin. Önce kışkırt milleti sonra küfrettiler de!

8
5
yanıtYanıtla
socar:

ezik bir adanalı

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title