Haberler

Nusret'in Modric ile çektiği videoya tepki: Sadece ağzını oynatıyorsun

Güncelleme:

Ünlü kasap Nusret, Real Madrid'in bu sezon La Liga'daki ilk maçı olan Celta Vigo karşılaşmasını izlemek için Madrid'e gitmişti. Real Madrid'in Hırvat orta saha oyuncusu Modric ile bir araya geldiği videoyu Instagram hesabından paylaşan Nusret, konuşma şekliyle takipçilerinin eleştirilerinden kaçamadı.

Nusret, Real Madrid Başkanı Perez ile fotoğraf çektirmiş, takımın Fransız yıldızı Benzema ile maç öncesinde sahaya girerek selamlaşmış ve sarılarak şans dilemişti.

Nusret son olarak, Real Madrid'in Hırvat orta saha oyuncusu Modric ile buluştuğu bir video yayınladı. Nusret'in 2 yıldır İngilizce dersi aldığını bilmeyen takipçileri ikilinin diyaloğunu anlamak için çok uğraştı. Instagram hesabından yaptığı paylaşım sonrasında takipçileri Nusret'i eleştirdi. Ünlü kasabın Instagram'da 23 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

İşte Nusret'in paylaşımı;

Modric ile video koyan Nusret'e tepki: Sadece ağzını oynatıyorsun

Nusret'e gelen eleştirilerden bazıları;"Nusret sadece ağzını oynatıyor karşısındaki de anlıyor helal" , "Konuşuyon mu konuşmuş gibi mi yapıyon olm", "Abi Luka ile hangi dili konuştun? Merak ettim", "Sadece ağzını oynatıyorsun, karşıdaki de anladı ya. Sana helal olsun", "Nusret yeni bir dil icat etti, onu kullanıyor", "İçinden konuşmak bu olsa gerek."

GEÇTİĞİMİZ SENE NUSRET'İ ÇAĞIRMIŞTI

Nusret 2018 yılının Aralık ayında İspanya'ya gitmişti. Nusret'in paylaşımlarını gören Real Madrid'in yıldız futbolcusu Luka Modric, Instagram'dan Nusret'in fotoğrafına yaptığı " Madrid'de de restoran aç" yorumuyla ünlü işletmeciye çağrıda bulunmuştu.

Modric ile video koyan Nusret'e tepki: Sadece ağzını oynatıyorsun

Modric ile video koyan Nusret'e tepki: Sadece ağzını oynatıyorsun

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nusret Gökçe Real Madrid Madrid Haberler

500

Yorumlar (15)

Mafya özentisi:

Şunu amma da seviyorsun ASPOR. . Adam Kıronun teki diyorum kimse inanmak istemiyor. . Kaç yıldır Yurt dışında dolaşıp hala dil öğrenememiş. . İnanılır gibi değil, , TÜRK MARKASI DİYENLERİN DE BEYNİ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. . NUSRET SEN TÜRK OLDUĞUNU SÖYLEYİP TÜRKLERİ UTANDIRMA. .

3
11
yanıtYanıtla
Rt:

Dünya çapında ünlüsün abicim öğren şu İngilizceyide seninle alay eden beceriksiz adamlara Bi ders ver

5
2
yanıtYanıtla
GS Lİ:

ADAM ETİ PİŞİREMİYOR :d ÇİİĞ ÇİĞ YEDİRİYO DAHA SEN İNGİLİZCE DİYON

yanıt2
yanıt0
AbdulrezzakMobil-IOS:

Nusret'i çekemeyenler anten taksın. Helal sana Dadaş.

3
1
yanıtYanıtla
nedim:

deli deli hareketlerden başka bir şey görmedim

2
1
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Adam çocuk yaşta istanbul gibi yerde bulaşıçıkçılıktan başlayıp dünyanın 1 numaralı et kebap salonlarının sahibi oldu. Hem ülkemizi temsil ediyor hemde milyar dolarları ülkemize döviz kazandırıyor gerçi senin kafan basmaz bu işlere

3
0
yanıtYanıtla
fff...:

adam sıfırdan gelmiş. . kımseyle ısı olmamıs. krallar gıbı imparatorlugunu kurmus. . bunları soyleyen arkadaslar modrıç ı ruyalarında bıle gormuslermı acaba. ayrıca modrıc e gelene kadar kımlerle muhattap olmus. kapak olsun. helal olsun. varsın konusmasın. . zaten dıyecegını demıs dunyaya. . modrıc e bısey demesede olur hocam. herkes kendı ısıne baksın.

2
0
yanıtYanıtla
FERHAT:

bu arada nusret hakiki bir real madridliymiş arkadaşlar

2
0
yanıtYanıtla
Darıcalı:

Kendisini bizim mahallede büyümüş biri. Çocukluktan beri yokluk içinde büyümüş birisi. Babası tren kazasında ayağını kaybedince durumları hepten kötüye gitti. Çocuk azim yaptı, konsolosların kapısında yattı buralara kadar geldi. Şuan ailesinin durumu çok çok iyi. En azından alın teriyle buralara geldi. Sırf bu yüzden bile saygı duyulur.

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

helal olsun şaklabanlıkla enayilere kilosu 150 liraya et satıyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title