Haberler

Galatasaray'ı kızdıracak sözler: Hasan Şaş kabadayı, Diagne'yi bize çaktılar

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü eski İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bedelle transfer edilen Diagne ve Denizlispor maçı sonrasında istifa eden ancak daha sonra kararını değiştiren Hasan Şaş hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Hamdi Yasaman, "Galatasaray hazır değil. Hazır olması lazımdı. Transferler de gecikti. Paramız olmadığı için son dakikalarda transferler yapıyoruz. İstediğimiz oyuncuları çok fazla alamadık. Takımdan ayrılanlar da oldu. Yeni sezona hazır değildik, "Denizlispor maçında kötü oynadık ve kaybettik. Sezon başı olduğu için kabul edilir. Fakat; Şampiyonlar Ligi'ne gidecek bir takımın hazır olması gerekiyor. Bu bir zafiyettir. Galatasaray her zaman hazır olmalıdır. Mevcut kadronun Şampiyonlar Ligi için yeterli olmadığını düşünüyorum" dedi.

"DIAGNE'Yİ BİZE ÇAKTILAR"

Diagne konusunda da konuşan Yasaman, "Golcümüz yok. Diagne alındı ama katkı vermedi. Kasımpaşa'nın ucuza aldığı futbolcuya 10 milyon euronun üzerinde para verdik. Futbolcunun maliyeti çok yüksek. Maliyeti yüksek ama o parayı etmeyecek bir futbolcu. Diagne'yi bize çaktılar! Biz Kasımpaşa'nın sponsoru gibiyiz. Kasımpaşa mali yönden iyi bir durumda. Donk, Eren Derdiyok gibi oyuncular da oradan alınmıştı. Kasımpaşa'nın önemli bir sponsoruyuz. Diagne aldığı paraları başka yerde bulamaz. Galatasaray'dan gitmek istemiyor gördüğüm kadarıyla. Bu bence büyük bir problem" dedi.

Galatasaray'ı kızdıracak sözler: Hasan Şaş kabadayı, Diagne'yi bize çaktılar

"HASAN ŞAŞ KABADAYI GİBİ"

Hamdi Yasaman, Denizlispor'a 2-0 yenildikleri maç sonrasında taraftarlarla tartışan, istifa eden ve bir gün sonra kararından vazgeçen Hasan Şaş için sert ifadeler kullandı."Hasan Şaş'ı tavır olarak beğenmiyorum. Galatasaray'ın ciddiyetine yakışmıyor. Hasan Şaş biraz kabadayı gibi. Maç sırasında da çok agresif. Bu Galatasaray'a zarar veriyor. Galatasaray böyle bir kulüp değil. İstifa etti, geri döndü. Tasvip etmiyorum. Galatasaray çocuk oyuncağı mı? Sen sözleşmeli, Galatasaray'a bağlı bir antrenörsün. Böyle olmamalı. Hasan Şaş daha ciddi olmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hamdi Yasaman Mbaye Diagne Galatasaray Hasan Şaş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (20)

ALİ AGA:

Kabadayı 1 değil 2 Fatihide say, çaktılar değil kakaladılar demen lazım Dıagne içinde

9
4
yanıtYanıtla
Bune:

Hasan Sas tavirlari amator kuluplerine benziyor, GS hemen gondermeli.

7
4
yanıtYanıtla
metin:

hasan senin düdüğün ancak bizde öter seni görende sanki iki kere dünya şampiyonu üç kere avrupa şampiyonu en az üç kere cl şampiyonu zanneder her sarı olan metal altın değildir teneke veya bakırda olabilir amma böbürlendin be alt tarafı 4. sınıf bi futbolcuydun

7
4
yanıtYanıtla
git buradan Fenerli METİN:

Git kendi takımını destekle Fenerli. . Biz de yedik. . Senin anana avradına küfür edilseydi sen de tepki verirdin''''belki''''. . Denizlili taraftarının mesajı ortadayken bunu söylemen çok ayıp. .

yanıt0
yanıt1
vezir42:

adama git fb destekle diyorsun savunduğun şeye bak volkana hemde milli maçta sövdüğünüz de niye savunmadın hasan şaş küfürsüz efendi uslu biri değil mi adam fb maçın da antrenör olduğu halde futbolculara saldırdı lisansı yırtılması lazım kimse ipine takmadı o işler sizin baktığınız taraftan olmuyor beyler küfüre bu kadar karşıysanız önce milli forma giyen volkanı kollayacaktınız ha değilseniz volkan kadıköyde hasanı kovunca havlamayacaksınız ne yaptığınız belli değil akp gibisiniz

yanıt1
yanıt0
metin:

vezir ve git buradan size FB nasıl çakmışta kuyruk acınız dinmiyor FB nin F si bile sizde korku ve kompleks yapmış be Allahın kahinleri ben FB liyim diyemi yazdımda hemen korktunuz ben BJK LİYİM SAPINA KADAR ah vah geçmiş olsun size gs liler psikoloğa gidin

yanıt2
yanıt0
acunbabadeulan:

adam dogru demiş bır gs lı olarak transfer politaları yanlış hasan bu takımda olmamalı

5
4
yanıtYanıtla
fth:

10 DEĞİL 13 MİLYON EURO AYRICA O 3 M EURO ŞAMPİYONLUK BONUSUYDU SENİN RAKİBİNLE MAÇIN VARKEN BÖYLE BİR MADDEYİ NASIL KOYABİLDİN TFF GÖREVE GEL

5
3
yanıtYanıtla
DERİCİ:

Bravo. Herkesin düşündüğüne tercüman olmuş.

6
1
yanıtYanıtla
falcao gelsin artık:

Tarık Çamdal denen müptezel sayesinde de Es es zengin oldu onu da yazın

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title