Haberler

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: 29. şampiyonluğa ant içtik

Güncelleme:

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Gazişehir Gaziantep maçı öncesi FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

"BİZİM İÇİN BU SENE ÇOK ÖNEMLİ"

Ballı, "Hepimiz, burada çalışan herkes, çimcisinden, teknik direktörüne, malzemecisinden futbolcu kardeşlerimize, herkes çok istekli. Herkes son derece heyecanlı ve 29. şampiyonluk yolunda mücadeleye ant içmiş durumdayız. Bizim için bu sene çok çok önemli, bu sene mutlaka kazanmamız gereken bir şampiyonluk var hedefte, dediğim gibi bu 29. şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan etmeye çalışacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: 29. şampiyonluğa ant içtik

"HER GÜN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Ballı, "Lig 2 gün önce başladı, sonuçları görüyoruz. Her takım güçlü, her takım iyi çalışıyor. Takımın içinde iyi bir oyuncu grubu var, arkadaşlık dostluk içinde çalışıyoruz. Başta teknik direktörümüz olmak üzere Damien Comolli de burada, her gün çalışıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz ama bir inançla çalışıyoruz. Tekrar ediyorum, 29. şampiyonluğu inşallah getirmek, buradaki insanlara, çalışanlara nasip olur. Taraftarlara camiamızı mutlu etmiş oluruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Ballı Fenerbahçe Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

hakan:

aç tavuk kendisini buğday ambarında sanarmış

15
9
yanıtYanıtla
ahmet:

fener kupa yerine son yıllarda başka birşey almaya alıştı bu senede almaya alıştığı şeyi alır:)

12
7
yanıtYanıtla
....:

KENDİNİ AKILLI SANAN FENERLİLER . O ZAMAN 1923 TEN ÖNCEKİ ŞAMPİYONLUKLARDA SAYILSIN . TIPKI İNGİLTERE 1888 VE ALMAYADA 1902 YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLDUĞU GİBİ . O ZAMANDA GS NİN ŞAMPİYONLUK SAYISI 40 VE ÜZERİNE ÇIKIYOR .

13
5
yanıtYanıtla
CANMEN:

NE ANLATIYORSUN. . . BIZ bLACK STOCKING OLARAK ILK KURULAN KULUBüZ ISTANBULDA. . . BIZIM MILLI AMBLEMIMIZ 1923 ü GöSTERIYORMU. . . . VE TüM MILLI MACLARIMIZ O GüNDEN ITIBAREN GECERLIMI, DEGILMI. . . SEN SAMPIYONLUKLARI KABUL GöRMüYORSUN AMA MILLI TAKIMIN MAC ISTATIGINI KABUL GöRüYORSUN. . .

yanıt1
yanıt1
CANMEN:

ISTERSEN MILATTAN öNCESINE EN. . . . YETERKI KUPASINLA, VERILEN TAKTIR NAMESINLE KANITLA. . . BIZDE HEPSI MEVCUT. . . .

yanıt0
yanıt2
TÜRBÜN:

Üstü açık uyumuş,

7
7
yanıtYanıtla
İsmail:

Artık 9 şampiyonluğu 1 yıldız mı veriyorlar yoksa Bursa ya kaptırılan şampiyonluktaki gibi akıl tutulması yaşıyorlar

7
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

29? O NE LAN 19 ARTI BİR NE ZAMANDIR 29 A ZIPLIYOR. BUNLARIN TAMAMI ORTAMI GERMEK , TARAFTARI KIŞKIRTMAK İÇİNDİR VE FENER HER ZAMAN TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERMİŞTİR. O HESAPLA GALATASARAY 38. ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR AMA DEDİĞİMİZ AMANLAR TOP YUVARLAK DAHİ DEĞİLDİ. GEÇİNİZ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SU İÇSELER YARAMIYOR BUNLARA 29 HARF O HARFFFF :)

8
6
yanıtYanıtla
oğuzhan:

içtikleri doğru da ne içtikleri belli değil. neyin kafasını yaşıyorsunuz la

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title