Haberler

Fenerbahçe 24 dakikada 3 penaltı kazandı!

Güncelleme:

2019-2020 sezonunun ilk maçında Gazişehir Gaziantep'i sahasında konuk eden Fenerbahçe, mücadelenin ilk 24 dakikasında 3 penaltı birden kazandı.

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında ilk 24 dakikada 3 penaltı kazandı. İlk olarak 5. dakikada Max Kruse'nin düşürülmesi sonrası penaltı kazanan Fenerbahçe, Moses ile golü buldu. Ardından karşılaşmanın 12. dakikasında Emre ceza sahası içinde yerde kaldı. Arda Kardeşler tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi.

MOSES İKİNCİ PENALTIYI KAÇIRDI

Yine topun başına geçen Moses bu kez topu kaleci Günay'a nişanladı. Karşılaşmanın 24. dakikasında Moses'ın ortasında top Morais'in eline çarptı. VAR hakemlerinin uyarısı sonrası pozisyonu izleyen Arda Kardeşler bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Belözoğlu meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Fenerbahçe 24 dakikada 3 penaltı kazandı!

EN SON 2017 YILINDA OLMUŞTU

Süper Lig'de bir maçın ilk yarısında 3 penaltı kararı en son 10 Aralık 2017'de Alanyaspor-Osmanlıspor maçında verilmişti.

DAHA ÖNCE FENERBAHÇE, 15 MAÇTA 3 PENALTI KAZANMIŞTI

Öte yandan Gazişehir Gaziantep maçının ilk 24 dakikasında üç penaltı kazanan Fenerbahçe, daha önceki 15 Süper Lig karşılaşmasının toplamında aynı sayıda penaltı kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Kardeşler Fenerbahçe Max Kruse Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (47)

Bjk:

Kapkara bir gece

20
3
yanıtYanıtla
XYZ:

Hayırdır birader gs ye laf söyleyen Fikret başkanınız niye konuşmuyor.

yanıt1
yanıt0
VATANDAŞ:

NİHAT ÖZDEMİRDEN TFF BAŞKANI ARDA KARDEŞLERDEN HAKEM OLURSA DAHA ÇOK BÖYLE MAÇ İZLERİZ.

18
4
yanıtYanıtla
www:

BEİNTV yide unutmayalım. Onlar da fb yarışın içinde kalsın diye uğraşıyor.

yanıt10
yanıt2
Kenan:

Çamur atanlara lafım kıskançlık çekememezlik gözünüzü kör etmiş ilk yarı % 86 topa sahip takım Fenerbahçe sıra sizede gelecek mendilleri hazır tutun

3
18
yanıtYanıtla
CAPS:

Tüik''nin yıllık istatistiklerine bakarsan geçen sene en çok sizin sayenizde mendil Satılmış

yanıt8
yanıt2
Kara kartal:

Ali loç bakalım kapkara gece diyecek öi yoksa tff mhk ye teşekkür mü edecek

17
4
yanıtYanıtla
XYZ:

Der miiiii

yanıt1
yanıt0
Kamil Yıldırım:

5 gol atar verilen 3 penaltı konuşulur, fenerbahçeye verilmedi o penaltılar, Fenerbahçe kazandı o penaltıları..

2
18
yanıtYanıtla
BJK:

LİGİN İLK HAFTASI FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title