Haberler

Tolga Ciğerci canlı yayında maçın kaç kaç bittiğini unuttu!

Güncelleme:

Maçın ikinci yarısında Emre Belözoğlu'nun yerine oyuna giren Tolga Ciğerci, "Maç 5 mi, 6 mı unuttum. İlk maç için gerçekten çok iyiydi." dedi.

Fenerbahçe'nin Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yendiği mücadele sonrası Tolga Ciğerci çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tolga, "1 aydır iyi çalışıyoruz. Hocamız bizi iyi hazırladı. Skor da zaten belli, 5 mi, 6 mı unuttum. İlk maç için gerçekten çok iyiydi. Hocamız benim için çok çalıştı. Ersun Hocam, Ali Başkanım benim için çok çalıştılar. Benim için her şey daha kolay oldu. Bütün teknik ekip, tüm Fenerbahçe camiası sayesinde sahaya çıkabildim." dedi.

"ŞUTLARIM ÇOK İYİ"

Tolga, "Performansımla takımıma, başkanıma yardımcı olmak istiyorum. Performansımla borcumu geri ödemek istiyorum. İnşallah başarırım. Çok iyi bir takımımız var. Dördüncü yıldızı kazanmak, şampiyonluğu almak istiyoruz. Bu sene takım, hoca, Fenerbahçe olarak çok iyiyiz. Çok inanıyorum, taraftarla birlikte şampiyon olacağız. Şutlarım çok iyi. Bunu öbür tarafta da göstermiştim. Ne kadar iyi futbolcu olduğumu herkese göstereceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Ciğerci Fenerbahçe Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (19)

Serkan:

Geçen sezon uyduruk penaltılarla sezonun sonuna doğru şampiyon yaptırılan gs liler konuşuyor ya yüzsüzlüğe bak. Bunlardan birinde de Türkiye Kupası nı aldılar. Oysa o gün gs nin akhisar ı yenme şansı yoktu. Hele ligde Rize yi hiç yoktu. Penaltıyla maça tutundular.

18
16
yanıtYanıtla
Fb:

Çatlayin patlayin..... ağlayın.

8
6
yanıtYanıtla
gsli:

ulan amma abarttınız be şu hakemin yaptığını her sene her takımın başına geliyor bir Galatasaray lı olarak çok da tınlamıyorum olanları türkiye burası normal bugün fb öbür gün gs bjk trabzon diye gider . . . fenerin performansına gelirsek lig için yetersiz rakibi çok güçsüzdü iyi kopardılar maçı biraz hakemle de olsa fener üzerine gelen bir rakip gelince ne yapacak onu merak ediyorum bir kasımpaşa sivas denizli malatya olsa rakibi 5 golü kendisi yerdi . . . sene sonu GALATASARAY şampiyon olur

5
9
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ARDA KALLEŞLER. . . . . . .

7
7
yanıtYanıtla
TFF Tüpcü Manda Gitti:

YERiNE METRiS DAMGALI SiKECi AZiZ DöNEMiNDE FENEVDE GöREV ALMIS FENEVRASYONLU NiHAT öZDEMiR HAKEMLER GS CALISIYO DiYENLER ACABA GS 23dk iCiNDE HEMiDE iLK YARIDA 3 PENALTI KAZANMISMI??? ARTIK LiG YiNE SiKECi FENEViN

9
4
yanıtYanıtla
tilki:

senin olmayan beynini kargalar yesin emiiii

yanıt8
yanıt26
ali:

busene şampiyon fb bukadar da belli edilmezki

5
8
yanıtYanıtla
TÜRBÜN:

ARDA KARDEŞLERE SORSAYDI O DAHA İYİ FB Lİ.

7
6
yanıtYanıtla
AT:

adam Başak geçiyor bunlar da ''şok şok skoru unuttu'' vay anasını :D

9
2
yanıtYanıtla
Siamo:

Galatasaray lı olarak yorumum hakemi falan geçin ilk penaltı olmasa dahi şu Gazişehir antep Feneri 500 dakika da oynasa yenemezdi ! Ama şöyle bir gerçek de var Fenerbahçe nin kadrosu yetersiz düzgün top oynayan lider oyunculara sahip bir rakibe karşı bugün Gazişehir in sahada dağıldığı gibi kendisi de dağılır stoper bek ve emreye yedek şart emre her an ceza kırmızı kart yada sakatlanabilir yaşı gereği . .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title