Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı, ekranlara geri döndü

Güncelleme:

Boşnak toplumu hakkındaki sözleri nedeniyle davalık olan ve televizyon kariyerini bitirmek zorunda kalan Rasim Ozan Kütahyalı, yeniden Beyaz TV'ye döndü.

Boşnaklarla ilgili sözleri sonrası bir süredir ekranlardan uzaklaştırılan Rasim Ozan Kütahyalı, Derin Futbol programına geri dönerek özür konuşması yaptı.

Rasim Ozan Kütahyalı, ekranlara geri döndü

"ALİYA İZZETBEGOVİÇ HAYRANI BİR İNSANIM"

Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol programına katılan Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında biz özür konuşması da yaptı. Kütahyalı, programda ''Ben, Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar, tekrar özür diliyorum. Bana düşman olanlar bu sözleri kullanarak bana saldırdılar. Kendi meselelerine asil Boşnak halkını karıştırmasınlar.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (139)

BJKLI:

Çok gereksiz, insanların sinirlerini bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan bir yorumcu. Ekranlarda olmaması gerekli!

35
8
yanıtYanıtla
Zubi:

Evet bir patavatsizlik yapti, ama ben O''nu ekranlarda görecek olmanın keyfini yaşıyorum su an.

4
37
yanıtYanıtla
derya:

Demek ki sende en az onun kadar boş konuşan. boş düşünen ve gereksiz bir kişiliksin. . . Çok yazık. .

yanıt40
yanıt7
ŞEREFSİZLER DIŞLANMALI:

Zubi inşallah bu yaratığın konuştuklarının aynısı senin başına gelir . Mekanınız Cehennem olsun . Orada arkadaş olun .

yanıt33
yanıt6
EFE:

Benim için onun çıktığı kanal bitmiştir. O kanalda yayımlanan herşeye de muhalefet olacağım bu benim 1 kişi olarak kişisel tepkim. . .

24
10
yanıtYanıtla
hamdi.:

Boşnak değilim, sabit bir siyasi görüşüm yok, kimi samimi buluyorsam seçimde ona oy veririm, ancak senin gibileri tv lerde görmek istemiyorum.

30
3
yanıtYanıtla
FURTOKAL:

ben istiyorum

yanıt5
yanıt13
borucu:

ne istiyon lan

yanıt0
yanıt5
Asil Türk:

Boşnak olmana gerek yok insan ol yeter. Savaş mağduru olanlar için pislik herifin söylediğine bak ROK muş bir de sempati katıyorsunuz. Allah yüzünün nurunu almış

yanıt4
yanıt0
bzztt:

şu adamı geri kabul edecek kadar acizsiniz

30
1
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title