Haberler

KRİPTOPARA – Piyasada düşüşle hacim 275 milyar dolarda

Küresel ticari gerilimlerin yeniden yükselmesine paralel olarak kripto para birimi piyasalarında görülen olumlu eğilimin yerini düşüşe bırakmasıyla piyasa hacmi 275 milyar 813 milyon dolarla 275 milyar dolar düzeyinin üzerinde tutunuyor.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in iki ülke arasında bir ticaret anlaşması oluşturulması için Pekin yönetiminin Hong Kong bütünlüğü ve yasalarına saygı göstermesinin bir şart olduğu açıklamasının ardından Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Çin'e Hong Kong protestocularının konuşma özgürlüğünü koruma çağrısı yaptı.

Söz konusu açıklamaların ardından ABD ve Çin arasındaki ticari gerilimlerin yükselmesiyle piyasanın en yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 0.49 düşüşle 10 bin 657 dolara geriledi ve 190 milyar 625 milyon dolarlık piyasa hacmiyle piyasanın yüzde 69.1'ini oluşturdu.

Toplam 2,457 adet kripto para biriminin oluşturduğu piyasanın en yüksek hacimli 100 biriminden son 24 saatte 82'si düşerken, piyasadaki düşüşe yüzde 13.13 ile 47'nci sıradaki Egretia öncülük etti. En yüksek hacimli 10 kripto para biriminden de son 24 saatte yüzde 3.83 ile en çok Litecoin değer kaybetti.

Gelişmelere paralel olarak piyasa hacmi son 24 saatte 275 milyar 813 milyon dolar, piyasadaki 24 saatlik işlem hacmi de 47 milyar 895 milyon dolar olarak hesaplandı.

En yüksek hacimli 10 kripto para birimindeki değişiklikler;

Bitcoin yüzde 0.49

Ethereum yüzde 2.06

Ripple yüzde 3.07

Bitcoin Cash yüzde 2.28

Litecoin yüzde 3.83

Binance Coin yüzde 2.29

Tether yüzde 0.01

EOS yüzde 2.94

Bitcoin SV yüzde 2.10

Monero yüzde 1.28 düştü. (Grafik)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mike Pence Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title