Haberler

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası serüveni başlıyor!

P&G'nin lider kadın bakım markası Orkid'in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası yolculuğuna başlıyor.

23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında, içlerinde Türkiye'nin de bulunduğu dört ülkenin ortaklaşa düzenleyeceği turnuvada, Filenin Sultanları birbirinden güçlü rakipleri karşısında şampiyonluk için ter dökecek.

Tüm dünyada kadınların ve genç kızların güçlenmesini ve daha özgüvenli olmasını destekleyen Orkid'in Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı, tecrübeli çalıştırıcı Giovanni Guidetti önderliğinde yeni bir başarı hikâyesine kanat çırpmaya hazırlanıyor. İlk kez dört ülkenin (Türkiye, Polonya, Macaristan, Slovakya) ev sahipliğiyle 23 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2019 CEV EuroVolley'de (Avrupa Voleybol Şampiyonası) yarışacak Filenin Sultanları, 2003 yılında Ankara'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'ndan 16 yıl sonra yeniden madalya hedefliyor.

Türkiye'nin içinde bulunduğu A grubu maçları Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Milliler A grubunda şampiyonanın favorilerinden Sırbistan'ın yanı sıra, Bulgaristan, Fransa, Finlandiya ve Yunanistan ile mücade edecek. Türkiye, sırasıyla 23 Ağustos'ta Yunanistan, 24 Ağustos'ta Finlandiya, 26 Ağustos'ta Bulgaristan, 28 Agustos'ta Fransa ve 29 Agustos'ta Sırbistan ile karşılaşacak. Grubunda ilk 4 sırayı alan takımların üst tura çıkacağı turnuvada; grup maçlarından sonraki tüm maçlara Türkiye ev sahipliği yapacak. Avrupa Şampiyonası'nın programı; 1 Eylül'de son 16 maçları, 4 Eylül'de çeyrek final karşılaşmaları, 7 Eylül'de yarı final karşılaşmaları ile devam edecek. Kazananın belli olacağı final karşılaşması ise 8 Eylül Pazar günü oynanacak.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

voleybol Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title