Haberler

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yer alacağı Matrix 4 geliyor!

Güncelleme:

Warner Bros'un başyapıtlarından Matrix filmi 4'üncü seri ile sinemaseverlerle buluşacak. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un başrollerde olacağı Matrix 4 filmi için hazırlıklar başladı. Peki, Matrix 4 ne zaman çıkacak?

John Wick filmiyle büyük başarı elde eden 54 yaşındaki oyuncu Keanu Reeves, Matrix 4 ile tekrar beyazperde de olacak. Neo ve Trinity karakterleri ile devam edecek filmin kadrosunda kimlerin olacağı da merak konusu oldu. Matrix 4 ne zaman? Matrix oyuncuları…

Warner Bros, Matrix 4 filminin çekileceğini açıkladı. Matrix 4'te başrollerde yine Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss olacak. Village Roadshow Pictures ortaklığında çekilecek filmin yönetmeni ve senaryo yazarı, orijinal üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski olacak. Ayrıca Aleksandar Hemon ve David Mitchell de yazarlar arasında yer alıyor. Öte yandan Grant Hill de, Wachowski ile birlikte dördüncü Matrix filminin yapımcılarından biri olacak.

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yer alacağı Matrix 4 geliyor!

YENİ FİLMDE 'MORBİUS' OLACAK MI?

"The Matrix", (1999) "The Matrix Reloaded"(2003) ve "The Matrix Revolutions" (2003) birlikte dünya çapında 1,6 milyar dolar hasılat yapan serinin 4. filminde yine Keanu Reeves "Neo", Carrie-Anne Moss da "Trinity" karakterlerini canlandıracak. 20 yıl önce çekilen filmin kadrosunda yer alan Laurence Fishburne'un canlandırdığı Morbius karakterini henüz kimin üstleneceği de belli değil.

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yer alacağı Matrix 4 geliyor!

MATRİX 4 NE ZAMAN?

Warner Bros, doğrudan bir "devam filmi" olup olmadığını açıklanmadığı Matrix 4'ün sadece ''Matrix dünyasında geçeceğini" bildirdi. 2020'de çekimlerine başlanacağı tahmin edilen filmin çekim ve vizyon tarihine yönelik net bir tarih verilmedi.

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'un yer alacağı Matrix 4 geliyor!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Carrie Anne Moss Keanu Reeves Warner Bros Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title