Haberler

Matrix 4 filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves kimdir?

Güncelleme:

Keanu Reeves, Matrix 4 filminde 'Neo' karakteriyle sinema salonlarında olmaya hazırlanıyor. Oyuncu, John Wick üçlemesinde başarılı bir performans sergilemişti. Peki, Keanu Reeves kimdir, kaç yaşında?

John Wick serisinde suikastçılara karşı mücadelesini gözler önüne seren Keanu Reeves, Matrix 4 filminde Neo karakteriyle yer alacak. Keanu Reeves eşi, filmleri, hayatı haberimizde…

KEANU CHARLES REEVES KİMDİR?

Başarılı oyuncu Reeves 2 Eylül 1964 tarihinde Lübnan'da dünyaya geldi. Kanadalı aktörün adının anlamı, "Dağlardan esen rüzgar" dır. Anne ve babası Beyrut'ta tanışmışlar. Annesi İngiliz, babası Çin asıllı bir Havai'lidir. Kanada'da büyüdüğü için Kanadalı olduğunu söyleyen yönetmen ve müzisyen, 3 ülkenin vatandaşlığına sahip. Reeves'ın 3 kız kardeşi bulunuyor. Küçük yaşlarda disleksi rahatsızlığı nedeniyle eğitim hayatında zorluklar yaşamış. Öte yandan babasının henüz 3 yaşındayken evi terk etmesi de onda travmaya neden olmuş.

Matrix 4 filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves kimdir?

AL PAÇİNO İLE 'ŞEYTANIN AVUKATI FİLMİNDE OYNADI

Reeves, oyunculuk kariyerine Kanada'da "Hanging In" isimli yapımla başladı. İlk stüdyo filmi "Youngblood" oldu. Bu filmden sonra Toronto'dan Los Angeles'a geçiş yapan Keanu Reeves, River's Edge'de rol aldı ve bu filmin başarısından sonra Bill ve Ted'in Maceraları'nı çekti. 1990'ların başlarında Point Break ve My Own Private Idaho gibi büyük yankı uyandıran projelerde yer aldı. 1993 yılında Bram Stoker's Dracula'da oynadı. 1994 yılında Speed filmini çekti. Bu film sayesinde Keanu'nun izlenirliği arttı ve Johnny Mnemonic ve Chain Reaction gibi filmlerde rol almasına yardımcı oldu. Kariyerinde düşüş yaşayan Reeves'e, Speed filminin devamında yer alması teklif edilse de Al Paçino ve Charlize Theron ile Şeytanın Avukatı'nı çekmeyi tercih etti.

Matrix 4 filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves kimdir?

HOLLYWOOD BULVARINDA ADINA YILDIZ VERİLDİ

1999 yılında The Matrix filminde başrol oynadı. Bu filmle Hollywood yıldızı olduğunu ispatladı. The Matrix ile bu filmin devam filmleri arasında birkaç projede yer aldı. 31 Ocak 2005'te başarılı oyuncuya Hollywood Walk of Fame'de bir yıldız verildi. Keanu Reeves'in de rol aldığı A Scanner Darkly de 2006 yılında gösterime girdi. 2014'te John Wick ile dikkatleri üzerine çekti ve ardından 2017 ve 2019 yıllarında filmin devamı geldi.

Matrix 4 filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves kimdir?

KIZINI VE KIZ ARKADAŞINI KAYBETTİ

Keanu Reeves, Aralık 1999'da kız arkadaşı Jennifer Syme, doğum yaptı ancak bebeği ölü doğdu. Nisan 2001'de Jennifer Syme, Marilyn Manson'ın partisinden sonra aldığı alkol ve uyuşturucu sonucu bir trafik kazası geçirdi ve hayatını kaybetti. Oyuncunun kız kardeşlerinden Kim, yıllardır lösemi hastalığı ile mücadele ediyor ve bakımını abi Reeves üstlendi.

Matrix 4 filminin başrol oyuncusu Keanu Reeves kimdir?

Dogstar isminde bir rock grubu bulunan müzisyen, büyük bir punk rock dinleyicisidir. Son zamanlarda Becky isimli bir grupla çalıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Keanu Reeves John Wick Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

misafir gergadan:

Adamın dibidir Keanu Reeves aile bağları kuvvetli ama babasız yetim büyüdü fakir fukaraya yardımlar eder ama kendini reklam etmez yani adam gibi adamdır.........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title