Haberler

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

Güncelleme:

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, kız arkadaşıyla birlikte tatile çıktı. 21 yaşındaki Çilingiroğlu, mavi bikinisinin de azizliğine uğradı.

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün Çeşme Dalyan'daki bir beachte görüntülendi. Çilingiroğlu, mavi bikinisi ve farkında olmadan verdiği göğüs frikiğiyle dikkat çekti.

TATİLİN TADINI ÇIKARIYOR

Mekana bir kız arkadaşıyla giden Zehra, uzun süre güneşlendikten sonra sıcaktan bunalıp kendini serin sulara bıraktı. Bir süre tek başına kulaç attıktan sonra yeniden arkadaşının yanına dönen Çilingiroğlu'nun neşesi de yerindeydi.

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

BİKİNİSİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Öte yandan mavi renkli bir bikini tercih eden Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı. Zehra, farkında olmadan göğüs frikiği verdi.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

15 Ocak 1998 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Annesi ünlü sanatçı Hülya Avşar babası ise Kaya Çilingiroğlu'dur. Baba tarafından aslen Trabzon Sürmene, anne tarafından ise aslen Ardahan'lıdır.

Zehra Çilingiroğlu, Amerika Londra Westminster Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Oğlak burcu olan Çilingiroğlu geçmişte Mert Yazıcıoğlu, Eray Ölçüm, Alaaddin Kadayıfçıoğlu, Sercan Yaşar, Yasin Akkanat gibi isimlerle aşk yaşamıştır.

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

Denize giren Zehra Çilingiroğlu, bikinisinin azizliğine uğradı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zehra Çilingiroğlu Kaya Çilingiroğlu Hülya Avşar Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (106)

ref:

Türkiye işte 40 sene anası konuşuldu dedem konuştu babam konuştu ben konuştumö şimdi kızını ben konuşuyorum benim oğlum konuşuyo torunada deng geolir

180
10
yanıtYanıtla
FOR ANSWER:

Nasıl bir deli ailesiniz siz

yanıt7
yanıt0
AH DÜNYA:

BİR YERLERİNİ GÖSTERMEDEN BİR YERLERE GELEMEZMİŞ . . .

125
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

katana gibi olmuş

89
20
yanıtYanıtla
Gülcan:

İnsanların fiziksel görüntüsüyle ugraşmaktan vazgeçin herkes elli kilo olmak zorunda degil

yanıt60
yanıt38
tugra:

Bilmeden mi :D güldürmeyin allah aşkına bu kadınlar gününün 3 saatini aynı karşısında geçiriyor. ve o bunun farkına varmayacak oldu canım :D :D :D

93
6
yanıtYanıtla
Dedi:

21 de mature oldu.

30
20
yanıtYanıtla
ase:

kahkaha attım

yanıt1
yanıt0
tolgacan:

bu nasıl 21 yasında :D

37
3
yanıtYanıtla
miraba:

Kızın ayak bilekleri bina kolonu gibi.

26
12
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title