Haberler

Trabzonspor, AEK'i 3-1 mağlup etti

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında Trabzonspor, Yunanistan ekibi AEK'i deplasmanda Caleb Ekuban'ın golleriyle 3-1 yendi.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında AEK ile deplasmanda karşılaştı. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert'in yönettiği mücadeleyi bordo-mavililer 3-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 28, 44 ve 71. dakikalarda Caleb Ekuban kaydetti. Mücadelenin 23. dakikasında Jose Sosa penaltı atışından yararlanamadı. AEK'in tek golü 3. dakikada Livaja'dan geldi.

Trabzonspor, AEK'i 3-1 mağlup etti

RÖVANŞ 29 AĞUSTOS'TA

Karşılaşmanın rövanşı 29 Ağustos'ta Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Bordo-mavili takım, AEK'i saf dışı bıraktığı takdirde Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

Trabzonspor, AEK'i 3-1 mağlup etti

KARAMAN 4 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda AEK karşısında, ligde Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmadaki kadroya göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı. Karaman, Fernandes, Campi, Mikel ve Yusuf Sarı'yı AEK karşısında yedek kulübesinde oturturken, bu oyuncuların yerine Hüseyin, Hosseini, Abdulkadir Parmak ile Ekuban'a görev verdi. Ligin ilk maçında farklı bir kadro sahaya süren Karaman, AEK karşısında sahaya Avrupa Ligi 3'üncü Eleme Turu'nda Sparta Prag ile oynadığı karşılaşmanın aynı 11'i ile çıktı.

Trabzonspor, AEK'i 3-1 mağlup etti

AEK'TE İKİ DEĞİŞİKLİK

AEK Teknik Direktörü Miguel Cardoso ise son olarak Avrupa Ligi 3'üncü Eleme Turu'nda Universitatea Craiova ile oynadıkları maçın kadrosuna göre ilk 11'de iki değişiklik yaparak Krsticic'in yerine Simao'yu, Geraldes'in yerine de Verde'yi ilk 11'de sahaya sürdü.

Trabzonspor, AEK'i 3-1 mağlup etti

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

AEK-Trabzonspor karşılaşmasında ev sahibi ekibin cezası nedeniyle taraftarlar yer almadı. Seyircisiz oynanan maçı sadece Trabzonspor'un misafiri olarak stada gelen yaklaşık 200 kişi izledi. AEK cephesinden de az sayıda izinle gelen öğrenciler maçı tribünden takip etti. Bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Eleme Turu'nda Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta da ev sahibi ekibin cezası nedeniyle seyirci yer almamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (81)

SORSAN ÜLKÜCÜYÜM DERLER:

AMA İŞİN ASLI İKİ RUM TAKIMI MAÇ YAPIYOR.

9
113
yanıtYanıtla
.:

BU YORUMU YAZAN ŞAHISIN HANGİ ÖRGÜTE SEMPATİ DUYDUĞUNU AZ ÇOK ANLAMIŞSINIZDIR . KARADENİZ HALKI SİZİN GİBİ VATAN HAİNİ DEĞİLDİR .

yanıt44
yanıt0
2010-2011 ŞAMPİYONU FENER CAS TESCİLLİ:

Fanatik AEK liyim. Bu pontus rumlarını nasıl yenemediniz AEK takımı. Yazıklar olsun size ! Trabzon bu ülkenin yüz karasıdır.

1
57
yanıtYanıtla
Dünya döndükçe şikeci kalacaksın:

Gururumuzsun TRABZONSPORUM

yanıt11
yanıt1
Laz kızı:

Tebrikler FIRTINA

24
4
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

Doğru Transfer Politikası, Doğru Hoca ve Teknik Heyeti ve de Güzel, Kaliteli Futbolun Haklı Galibiyeti!Başarılar Trabzonspor. .

21
3
yanıtYanıtla
RECEP USTA:

Havalara girmeyin, sizi bir de Alman, İngiliz, İtalyan kulüpleri karşısında görelim.

4
20
yanıtYanıtla
Sen kimsin:

Daha önce göstermiştik bir daha gösteririz çok istiyorsanız

yanıt0
yanıt0
TS:

La bi git Recep. Catlada Patla biz tadini cikariyoruz iste sanane??? Isterse gelsinler onlara karsida oynariz yeneriz yeniliriz sanane. Hayde kocum yol al simdi

yanıt5
yanıt1
onur:

ne olacak ülkenin takımı 4 5 gol yiyince mutlumu olacakasınız ben galatasaraylıyım ama senin gibi ülke düşmanı degılım kım olursa olsa avrupada yanındayız

yanıt6
yanıt1
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title