Haberler

Hazal Kaya, Emine Bulut'un ölümünden sonra isyan etti: Küçük kızın gözyaşlarında boğulun

Güncelleme:

Oyuncu Hazal Kaya, eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut olayıyla ilgili Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımda "Cinayetleri durdurun artık" diyerek feryat etti.

Kırıkkale'de, 18 Ağustos Pazar günü yaşanan korkunç olayda 38 yaşındaki Emine Bulut, eski eşi tarafından kızıyla gittiği kafede boynunda bıçaklanarak öldürülmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. 7 aylık hamile olan oyuncu Hazal Kaya ise yaşanan olaydan duyduğu hüznü ve öfkeyi takipçileriyle paylaştı.

"KÜÇÜK KIZIN GÖZYAŞLARINDA BOĞULUN"

Ünlü isimler, spor kulüpleri ve siyasi liderler baştan olmak üzere tüm vatandaşların tepki gösterdiği olayla ilgili paylaşım yapan Hazal Kaya, "Kutsal olan aile değil, insan yaşamıdır! Engellemeniz gereken boşanmalar değil kadın cinayetleridir! Erkek terörüne de erkek terörü denir, bunu tartışmaya açamayacak kadar çok kayıp verdik! O küçücük kızın gözyaşlarında boğulun... Durdurun bu cinayetleri artık!"

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşıldı.

Hazal Kaya, Emine Bulut'un ölümünden sonra isyan etti: Küçük kızın gözyaşlarında boğulun

ESKİ EŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Emine Bulut, 10 yaşındaki kızıyla eski eşi Fedai Baran ile buluştuktan kısa süre sonra tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Emine Bulut, kızının karşısında kanlar içinde kalarak "Ölmek istemiyorum" diye bağırırken Fedai Baran ise taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Emine Bulut ile olayın etkisiyle şoka giren kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Hazal Kaya, Emine Bulut'un ölümünden sonra isyan etti: Küçük kızın gözyaşlarında boğulun

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emine Bulut Hazal Kaya Kırıkkale Haberler

500

Yorumlar (28)

ASLI:

HER YAZDIĞININ ALTINA İMZAMI ATARIM YÜZDE BİN KATILIYORUM MALESEF KADINLAR İÇİN EN YAŞANMAZ ÜLKELER İSLAM ÜLKELERİ.

4
10
yanıtYanıtla
0234:

İslamın yaşanmadığı ülke, islam ülkesi olamaz. İslam anneye öf bile demeye uygun görmezken kadına şiddeti nasıl olurda islamla bağdaştırıyorsunuz anlayamadım.

yanıt1
yanıt0
Merak etme:

Begenmeyenler dogru degil mi ikinci kademe varlik veya hayvanat gozuyle bakilmiyor mu cogunda yazik bize

yanıt0
yanıt0
naslı:

aynen , islam ülkeleri kadar rezil olanı yok malesef :( ne pislik fesat varsa müslümanlarda :(

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

İYİ DE EVLENELİ YEDİ AY OLDU MU Kİ

3
8
yanıtYanıtla
Seçil:

Evet 7 şubatta evlenmişlerdi..

yanıt1
yanıt0
Memleketim:

Türkiye kadar aninda gündem degistiren bir ülke varmi acaba? Kimler insanlari bu duruma getirdi? Ayrica al nafakayi o da yetmez sevgili edin. Bir Emine gidiyor. Emine''nin üstüne onlarca asker, kadin öldürüldü. Bunlar can degilmi? Bir kac züppe sanatci tepki gösterdi diye diger öldürenleri unuttunuz. Her köse g ayrimesru cocuklarla doldu. Ahlak, haya, edep, saygi kalmamis. Bazi ataistler de Din''i sucluyor. Allah''in felaketi yakindir.

7
2
yanıtYanıtla
numaracılar:

dizilerde insanlara öğrettiğiniz şeyler işte, rezil , pişkin seni. Çokmu üzüldün

4
3
yanıtYanıtla
ENİS:

BAKALIM BU SAHTECİLİK DAHA KAÇ GÜN SÜRECEK?

1
5
yanıtYanıtla
urfalı:

önce içinde bulunduğun bataklıktan çık ....burdakiler urfalının şahidi olsun bunun evliliği en fazla 2 yıldır...ya aldatma ya boşanma..

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title